בעיה

בעיה

שלום לכולם רציתי להתייעץ..... הכלב שלי משום מה היום החליט שהוא "נושך" מישהי זה בסוגרים כי אני ראיתי שהוא תפס לה בחולצה...וגם את זה אני לא מבינה( הוא לא הראה סמינים כלום פתאום) עכשיו ביקשתי ממנה לראות אם קרה לה משהו אם הכל בסדר והיא התעלמה ממני הולכה...מסתבר שהיא הלכה למיון והיא טוענת שירד לה דם...אני לא יודעת מה קרה, עכשיו הבעיתיות היא שהכלב שלי בדיוק צריך לעבור חיסון כלבת,מה קוןרה עכשיו? האם אני צריכה ללכת ולקחת אותו להסגר או שרק אחרי תלונה במשטרה, אני ממש לא יודעת מה צריך לעשות.. הכלב בן 6 וכל שנה קיבל חיסון בזמן.

666 האחד

New member
תשובה

היי אני היתי מבקש מאותה אישה אישור מחדר המיון בו היתה כדי לאשר שאכן היא נפצעה כדי לשלול את האפשרות של תביעת שיקרית אם אותה גברת תפנה לרשויות על פי חוק הכלבת וללא קשר לחיסון הקרוב כלבך יצטרך להכנס להסגר ( מיותר) של 10 ימים לפעמים במקרים חריגים ביותר אפשר להתחמק מהסגר אל ידי אישור מוטרינר שאכן הכלב בריא ואין לו סימנים מקדימים של כלבת או לבדוק את רמת הנוגדנים של הכלב למחלה אם הרבה אישורים מוטרינרים אולי אפשר להמנע מהסגר מיותר למרות שחוק הוא חוק ואין הרבה מה לעשות וגם למרות עד כמה שלפעמים החוק הזה נשמע דבילי יש לו משמעות רבה כי כלבת זו מחלה שהורגת אני לא היתי מכניס את הכלב להסגר אלה אם היתה מגיעה אלי פניה מגורם ציבורי לעשות כך יכולה להיות בעיה עם החיסון מכיוון שהנך צריכה להצהיר כי כלבך לא נשך ב 10 הימים האחרונות כמובן שדבר זה תלוי בתאריך החיסון הכלבת הקרוב ובתאריך הנשיכה ולמה 10 ימים ? כי הסימנים הסופיים של הכלבת מתגלים לאחר 10 ימים במידה והכלב חולה בכלבת אחרי 10 ימים הוא ימות כלב ששרד את אותם 10 ימים אינו חולה במחלה ביי

למעלה