בעיה....

בעיה....

היי, עכשיו קראתי את הודעת מנהל הפורום ונזכרתי במשהו מאוד חשוב שהטריד אותי ואת חברותיי מאוד עד לא מזמן: לפני שאתם נבהלים תקראו עד הסוף.... יש לנו חברה שחשבנו שאולי היא בולמית!!! היינו הולכים למסעדה והיא הייתה מקיאה את האוכל ובמין טיול שנתי כזה היא הלכם לעצים ושחזרה אמרה שהיא הקיאה.. אחרי זה בדרך חזרה מהטיול ראינו אותה מעל שקית ודוחפת אצבע לפה-והיא לא ניסה להסתיר את זה!!! אז חשבנו מה לעשות ואחרי שכבר היינו כמעט בטוחים שהיא בולמית דיברנו עם המחנך שלנו שהוא איש מאוד חכם ועוזר!!! וביקשנו ממנו כמה ימים שיתן לנו לדבר איתה לפני שהוא מדבר!!! אז כמה חברות-לא אני- דיברו איתה והיא אמרה שזה חד-פעמי ואנחנו האמנו לה כי חשבנו שהיא עושה את זה בשביל תשומת לב- ואולי היא לא הקיאה בטיול כי אף אחד לא ראה אותה ואולי במסעדה היא הייתה חולה- ובדרך חזרה באוטובוס היא סתם עשתה רושם בגלל שהיא כל הזמן ממציאה שקרים בשביל שיאהבו אותה עמו: לי יש את הדיסקים הכי שווים שבעצם אין לה ועוד כל מיני דברים אידיוטיים!!! אבל עכשיו חשבתי על זה: שאולי היא לא עושה את זה בשביל תשומת לב, ואנחנו לא יכולות לפנות להורים שלה בגלל שאנחנו לא בטוחות: סיפרנו למחנך ונראה לי שהוא גם עזב את זה!!! מה לעשות??? כדאי לפנו אליה עוד פעם?? אולי להורים שלה-עדיף שלא..- בקיצור אולי יש לכם דרכים שנברר אם היא בולמית או לא.... תודה אני נ.ב החלפתי כתובת אי מייל

גרא.

New member
הפנייה לעזרה...

מדברייך שאת מאד חוששת לחברתך,ורוצה מאד לעזור לה.כמובן,לא מספיק לדעת אם היא בולמית,כי במקרה כזה,היא זקוקה לעזרה.לכן חשוב שתפני בהקדם ליועצת בית הספר,או במישרין,או דרך מכתב לא חתום,וספרי לה מה שסיפרת לנו.אין לי ספק שהיא תתערב.אם את חוששת לעשותכן,את יכולה גם לפנות אלי דרך האי מייל,עם הפרטים המתאימים,ואני כבר אפנה בעצמי למנהל/ת יבה``ס,או לאחות,או בבקשה לבדוק מה קורה לחברתך,והאם היא זקוקה לעזרה.

למעלה