בעיה...

בעיה...

אהלן... אז ככה יש לי בעיה הייתי רוצה לדעת אם תוכלו לעזור לי.. טוב, אז אני בחורה בת 17 וחצי ויש לי חבר בן 19 חייל .. ושנינו בתולים עדיין. ולפני כמה זמן ניסינו לבצע חדירה, ופשוט זה לא הלך.. כל פעם שהו אניסה להחדיר אז נהיו לי כאבים ובכלל לא הייתי כל כך מחורמנת כמו אחרי התמזמזות.. מה עושים? כי ברור שהוא התבאס אחרי הקטע הזה, והמשך הערב היה מאוד קצר..

ממשיכים לנסות

זה טבעי לגמרי, שניכם בתולים, ללא ניסיון. זה תמיד ככה בפעם ראשונה, אין לך מה לדאוג. פשוט תעשו את זה בעדינות, ולאט לאט זה ילך. בהצלחה!

Hypnotize

New member
זה כבר משהו אחר...

אין מה לעשות! לא תמיד הולך חלק, ברוב המקרים כששני הצדדים חסרי ניסיון יש קצת פיקשושים אבל זה לא אמור להפריע לכם אם אתם אוהבים. אם הוא לא מוכן לקבל את זה אז הוא בבעיה..

Pixy led

New member
הפעם הראשונה.

הפעם הראשונה בקיום יחסי-מין היא "מועדת לפורענות". יכול להיות שלא היית מספיק מגורה, ולכן הנרתיק היה יבש? יכול להיות שהיית לחוצה ולכן התכווצו שרירי הנרתיק שלך? יכול להיות שהחדירה הייתה מוקדמת מדי? מטבעו, הנרתיק הוא פתח צר, אך הוא יכול להתרחב די למידת הפין. הרי יוצא משם תינוק, אחרי-הכל. ההמלצה שלי, היא לנסות - קודם כל להחדיר אצבע אחת, אם זה בסדר - עוד אחת, ועוד אחת. להרחיב את הפתח בהדרגה. במקרה שגם זה לא עוזר, חומרי-סיכה יכולים להוות עזרה מצוינת, לפחות בפעמים הראשונות. חשוב להשתמש בחומר-סיכה על בסיס מים, כמו, למשל, KY-GEL, ולא על בסיס שמן - שכן אלו ממיסים את הקונדום והורסים את אמצעי ההגנה שלכם. הכי חשוב - למדו, יחד, זו את זה ולהפך, ואם יש "פאשלות" - למדו לצחוק מהן! הומור הוא אחת הדרכים המופלאות, האנושיות, להתמודד עם קשיים. בהצלחה מקרב לב, פיקסי לד.

למעלה