בעיה.

סילו

New member
בעיה.

שלום רב לדרי הפורום. אשמח אם תוכלו לעוץ לי עצה...בעינייני ריצפות. אני עתיד להכנס לדירה...שנמצאת כרגע בשיפוצים. תוך מספר ימים. הרצפה שם היא רצפת בלטות...הרוסה. שריטות, הפרשי גובה, שאריות דבק מגע, סוגי רצפות שונים. השאלה העיקרית היא...האם ניתן לצבוע את הרצפה הזאת? באיזה צבע תעשייתי...ולא יקר במיוחד. ברור שהצבע יבליט את כל הטקסטורות השליליות...אבל נניח שעם עבודת ליטוש מקדימה, ניתן יהיה לחיות עם זה. (הרבה שטיחים...והעיקר שאפשר יהיה לנקות כמו בני אדם). תודה.

רצפה

האם הדירה בבעלותך? אם כן יש חומר שנקרא מדה מתפלסת שהוא שכבת בטון . מאוד אופנתי ומבוקש ויכול לפתור את בעיית הריצוף אצלך

סילו

New member
מעניין.

הדירה אמנם לא בבעלותי אבל בעל הדירה מחפש פתרון בעצמו כך שכל רעיון יבחן וישקל. איך אני מברר פרטים כגון...זמינות, אפשרות לביצוע עצמי/מקצועי ועלויות?ובכלל איך זה נראה?

מדה מתפלסת

החברה נקראת "מדה מתפלסת" והם יושבים במושב אודים. המראה הוא כמו בטון חלק וניתן לגוונו בגוונים שונים. מראה מאוד "איני" בעולם העיצוב.

מיכל, איך הוגים את השם שהזכרת?

יש לי חברה שרוצה ל"רצף" כך חלק מביתה. את יכולה אולי לפרט קצת יותר על הבטון הזה? עלויות למ"ר, צבעים, האם ניתן לבצע לבד?... המון תודה. רוי

ריצוף

לא ניתן לבצע לבד זה דורש מימנות וכלים אך.החומר נקרא כמו החברה "מדה מתפלסת" טלפון 09-8655982 ניתן שם לקבל עלויות וצבעים. בהצלחה

למעלה