בעיה..

זבל18

New member
בעיה..

שלום קוראים לי ישי. ובכן אני ילד חילוני שגדלתי בבית דתי. קוראים לאבא שלי יהויכין,ובכן באתי אחרי בית ספר לבית ותפסתי את אבא שלי מעיר את הנקניק,שר בוקר טוב עולם,מלטף את הזרנוק,שואל מה השעה..-הבנתם אותי.. מה לעשות? הוא ראה אותי ואמר לך מפה,ואני המשכתי לחדרי אך עדיין שמעתי אותו גונח וצועק-כן הייתי רע רבי.. מה לעשות?

../images/Emo12.gif לא בטוח שהבנתי נכון... ../images/Emo16.gif

מה הקשר למה השעה ולשירים מסדרות מצויירות?!
.
ניר

זבל18

New member
איך אתה רוצה שאני אגיד את זה?..

הוא הביא בנחש.. הבנת אותי?

Crichton

New member
חחחחחחח......

לא מבין? אבא שלו ליטף את החזיר... אבא שלו ניער את המוט.. חחח.. לא מצליח לחשוב על עוד. טוב, לא משנה, לעניין. הוא תפס את אביו מאונן (די דוחה למען האמת), אביו אמר לו להסתלק, הוא הלך לחדדר כאשר שמע את אביו גונח מאושר. אוננות היא נגד הדת דרך אגב. לדעתי כול העניין הזה פשוט דוחה...

זבל18

New member
גם אני חושב..

השאלה היא אם ללכת לרב להגיד לו את זה ואז ינדו את אבא שלי מה"חברה הדוסים המגניבים"?... אבא שלי הוא די איש מפורסם בישע ובחברה הדתית...

לא. עזוב את זה. ../images/Emo16.gif

אני לא מבין מה כל-כך נורא בזה (חוץ משזה מגעיל
).
ניר

זבל18

New member
כי אני שונא אותו...

ואני רוצה לראות לכל אלה שתמיד אמרו לי למה אני לא כמו אבא שלי שהוא לא כזה טלית שכולה לבן?-הוא הביא ביד,לבן...הבנתם..

*neta*

New member
עזוב שונא, זה משהו שירדוף גם אותך

אתה רוצה להיות זה שאבא שלו עושה ביד?

uPDoWN

New member
זה לא משנה...

אבל ממש לא משנה אם אתה מסתובב איתם או לא... השמועות מתפשטות מהר.. לא משנה למי סיפרת ולמי לא, בסוף זה מגיע אל כולם. מנסיון, אל תספר כלום. בטח ובטח שלא דברים אינטימיים על ההורים שלך. נכון שלא היית צריך לראות את זה, וזה ממש לא במקום ואולי גם משאיר טראומות לאנשים מסויימים, ולא משנה כמה אתה שונא את אבא שלך זה עדיין לא מגיע לו. אני שאני כל יום רבה עם ההורים ויצא לי לברוח מהבית כבר פעמיים-שלוש לא מלכלכת עליהם ככה... אני יושבת בבית ושותקת.. אולי אני מעלה את זה על הכלב בצורה לירית וכדו'. כך את זה בתור עצה.. תכתוב את הרגשות דבר עם אבא שלך על זה אבל אל תפיץ את זה שראית אותו מאונן...

Heavy Thought

New member
עזוב.

הוא עשה ביד... אז? נכון, זה נוגד, אבל אני תמיד טענתי שהם לא יכולים להחזיק את עצמם לנצח
חפיף, באמת חפיף. זכותו לעשות מה שבראש שלו, ומי אתה ש"תפריע"?

למעלה