בעיה

crazy girl

New member
בעיה

יש לי בעיה.בכיתה ח` אהבתי מישהו עד סוף כיתה ט`.היה לי חבר ונפרדנו וזה שאהבתי בכיתה ח` חבר הכי טוב של חבר לשעבר שלי.יש לי חברה,חברה שלי היא האקסית של זה שאהבתי בכיתה ח`.לפני שבועיים בערך דיברנו ופשוט התאהבנו אחד בשני ונפגשנו כמה פעמיים והתנשקנו....אתם יודעים.אם חבר שלי לשעבר יגלה הוא יהרוג אותנו,ואם חברה שלי תגלה שאני אם האקס שלה אני מתה,אבל אני מתה עליו וכיף לנו ביחד.היא כבר לא אוהבת אותו אבל היא תשנא אותי אם היא תגלה(כי פעם חברה אחרת שלה עשתה לה אותו דבר-הלכה לאקס שלה שבמיקרה זה אותו אחד שאני איתו והיום היא הן לא מדברות ושונאות אחד את השני) מה לעשות?????????

Oi Vey Zmir

New member
מה לעשות, את שואלת?

להפסיק להעתיק פרקים גרועים של ריקי קייק, לייק איך שתרצי ודבר שני- תמיד תהיתי למה אנשים מתאהבים דווקא באנשים שלא כדאי שהם יהיו איתם. אז כמובן שאני ממליצה לך לשים זין והכל (למרות שזכרים לא שווים אובדן של חברה. לא שהחברה שווה יותר פשוט זכרים שווים פחות) אבל אני תמיד אומרת לאנשים שנקלעו למצבים כמו שלך שזה לא נראה לי אמיתי, וזה כנראה התלהבות מה``וואי הסתבכתי במשהו, סבבה`` (גם לי זה קורה). ובד``כ אח``כ הם אומרים לי שאני צודקת. וזה יפה כי לא הרבה פעמים אני צודקת. ואולי גם הפעם אני טועה. אוי

PsiChO

New member
את רוצה לשמוע על בעיות?

חחח את קוראת לזה בעיות, זה בערך מה שהיה לי ביום ממוצע בזמן שרבתי עם חברה שלי לשעבר, תודה לאל עברתי את זה. את רוצה לשמוע על כמה מהבעיות שלי? -בן אדם שהכרתי התאבד שבוע שעבר - בן אדם אחר שאני מכיר מסובך בפרשת מין עם המורה שלו (לא הוא לא קיים איתה יחסים מין!!!) -המורה שלי לללשון שונאת אותי ומאימת להגיש אותי לבגרות עם ציון שלילי למרות שהכי נמוך שקיבלתי זה 70 -איזה יודניקית אחת נפתסה בעין שלי והיא בכלל לא יודע שאני קיים -חברה שלי לשעבר מזיינת לי את השכל ומעצבנת אותי יש עוד הרבה הרבה הרבה אבל אני מת לאכול אז אם תרצו אני אפרט יותר בכל מקרה יש אנשים שיש להם בעיות קצת יותר רציניות מהבעיות סטייל ג`רי ספרינגר שלך! אל תשכחי את זה! אולי זה יעודד אותך... בכל מקרה להתראות נ.ב אני לא גר ברעננה לכל אלה שתהו... פסיכי*מעוצבן מאנשים שחושבים שיש להם בעיות בחיים

Oi Vey Zmir

New member
אם ברעננה עסקינן

יש לי איזה ידיד (לא יודעת איך לקרוא לו) שכל הזמן יורד עליי שאני אשכנזיה אליטה וכדומה בכל מקרה אתמול נסעתי באוטובוס בדרכי הביתה ושמתי לב שהנהג היה צעיר, נראה לי בן 23 ככה. ישבתי מאחורי ו99 אחוז מהאוטובוס היה מורכב מצרפתיות (ז``א 6 צרפתיות, אני ועוד איזה ילדה שלא נחשבת). בכל מקרה בין ה``vous le vous`` והדברים האלה הן שאלו אותו איך אומרים קרוסל בעברית. הוא כמובן הבין שהן מתכוונות לקרוסלה ואמר שאין לזה מילה בעברית. אני בלמתי, סתמתי וחיכיתי לשעת כושר, מוהאהאהאה. בקיצור כשירדתי מאותו אוטובוס עמדתי ליד הנהג ואמרתי לו שקרוסלה בעברית זה סחרחרה. הוא הסתכל עליי, קצת משועשע ואמר שהוא צעיר בסה``כ והוא לא ידע את זה. אמרתי לו `` אני בטוחה שאני יותר צעירה ממך ובכל זאת אני יודעת דברים כאלה``. שוב, הוא חייך ואמר לי ``אולי ברעננה קוראים לזה סחרחרה``. נמאס לי! אני שוקלת לעבור למטולה. אוי, פגועה עד עמקי נשמתה (לא פעם ראשונה!)

goldy

New member
אופרות סבון זה לא התחום שלי

אבל אם את כבר שואלת אני ממליץ לך לחיות את החיים בלי לפגוע בעצמך. כלומר, אל תשאלי אף אחד, תעשי מה שאת רוצה, ושיז.... האקסים. הם אקסים, לא?

למעלה