בעיה..

• פותח הנושא ora25
  • פורסם בתאריך

ora25

New member
בעיה..

שלום לכם אנשי הנכבדים הפורום אני רוצה להדגיש לפני שאורה זו אחותי. יש לי בעיה שמציקה לי מאוד ואני עומדת לעשות לה סוף.. אני בת 18 וחצי, לפני גיוס ,משהו כמו חצי שנה( דחיתי קצת ) ויש לי חבר בן 20 בצב"א ,קרבי מאוד (דובדבן- כן כן שיחקתי אותה) והבעיה היא שאנחנו בקושי מתראים, ואם כבר שהוא בא אז הוא עייף ואין לו כוח לצאת... אני לא רוצה לצאת כלבה, אבל תשמעו אני לא יכולה להמשיך במצב הזה.. הוא משתחרר רק עוד שנה וחצי, ואם כל הכבוד לשגיא, (החבר) , אני אעשה לשנינו טובה וניפרד כידידים טובים.. אני עושה את הצעד הנכון, אני רוצה שתצדיקו אותי ,אני צודקת? תודה! מ ליטל..

blek

New member
בעיה????אני לא חושב

שלום ליטל חמודה שאוהבים באמת מחכים יותר משנה וחצי עם כול הכבוד כניראה שהאהבה הזאת היא חולפת תעשי טובה לך ולחברך ותיפרדו כידידים כי כאן את באמת צודקת שיהיה לך הרבה הצלחה בצבא.אני בטוח ששם כבר תפגשי אהבה חדשה אז.....בהצלחה בני

בעיה מציקה

אם אינך אוהבת את חברך הנוכחי ומעוניינת להפרד ממנו, אז עשי זאת בלי לחפש תרוצים. אם את אוהבת את חברך ולא רוצה להפרד ממנו - אפשר. פשוט מאוד שוחחי איתו שיחה רצינית תאמרי לו שאת אוהבת אותו אבל... מעוניינת לצאת ולבלות, ופשוט צאי לבלות עם חברות או עם חברה מהשכבה. אני לא חושבת שזו צרכה להיות בעיה אם אתם אוהבים אחד את השני עליכם לכבד את רצונותיו של האחר, והכי חשוב חייב להיות אמון.

למעלה