בעיה

בלגן 2

New member
בעיה

אני ואישתי בני 47 נשואים 22 שנה,עד לא מזמו המין בנינו היה מצויין,אם כי תמיד אני יזמתי,אך לא קרה אפילו פעם אחת שלא הגיעה לאורגזמה,לכן אני לא מבין כאשר אני קורה פעמים רבות על כך על כאלו שלא מגיעות לאורגזמה)בשנה האחרונה אנחנו ממעטים בקיום יחסי מין מלאים ומסתפקים כמעט רק באוננות ,הרבה פעמים בגלל שהילדים בבית ואין לנו את השקט הרצוי(ילדי בני 20 -ו-16 ) או בגלל עייפות,קורה שאנחנו מחליטים הערב לקיים יחסי מין וכשמגיע הערב אנחנו עייפים(או אני או היא) וכאשר אני יוזם אין עם מי לדבר.אבל הדבר הקשה ביותר זה הירידה בצורך לקיים יחסי מין,אם עד לפני כמה שנים הצורך היה כמה פעמים בשבוע כעת זה פעם או פעמיים בחודש וגם אלה מסתיימים באוננות מהסיבות שציינתי.שמתי לב שכאשר אישתי מגרה אותי או כשאני רואה סרט מגרה החשק חוזר אלי,ואפילו יש זיקפה ,אך זה מחזיק עד שנפסק הגירוי.אני יודע שככל שאנו מתבגרים יש ירידה ביחסי המין אבל האם גיל 47 זהו הגיל בו נפסק המין לגמריי

בלגן 2

לא בדיוק מבין מה אתה שואל !! בכל מקרה חיי המין אינם מסתיימים בגיל 47 או 57 או 77. המחקרים מצביעים על כך שתדירות חיי המין של זוג דומה לאורך כל החיים. כמובן שיש שינויים בתדירות בהתאם לשינויים בחיים. כשיש יותר פרטיות ,יש יותר יחסי מין. כשיש שני נערים בני 16 ו20...מאחורי הדלת... לא שתצתרכו לחכות עד שיעזבו ת'בית אבל כדי לא "להתיבש" לגמרי יש מקום למצוא את הזמן והפרטיות ע"מ לשמר את החיוניות של חיי המין שלכם. that' s life שלך ובשבילך עידן מיליצ'ר

בלגן - לא

אני בן 48 ואשתי 42 אין לנו בעיות מיניות, אנחנו מקיימים כמעט כל יום ואין דבר שמפריע לנו. ילדינו בני 22 ו 18 הם מבינים ויודעים כשדלת של חדר שנה סגורה לא מפרעים להורים. אני עדיין יכול לקיים יחסי מין פעמיים שלוש ביום ואין לי שום בעיה עם זה. אני חושב שכדי להתייעץ עם מומחה.

431953

New member
בעיה

אני רוצה להמליץ לכם על חופשה לזמן קצר שבו יקח האישה חלק בבנית אכות הסקס תעשו סקס בפארקים ברכב תאונו אחד לשני תלקקו אחד לשני ותביאו לפריחה מחודשת חי המין שלכם

למעלה