בעיה

roni marino

New member
בעיה

יש לי בעיה שאני באמת לא מצליח לפתור למרות כבר כמה ניסיונות . כשאני מניע בבוקר בהתחלה הכל בסדר אבל לאחר כמה שניות היא מתחילה לקרטעה בצורה מאוד מוזרה גם בטורים נמוכים וגם בטורים גבוהים הרי כמה דקותיים של חימום "ורפלקסולוגיה" אני מתחיל לנסוע ופשוט אם אני לא לוחץ כמו שצריך על המצערת אז האותו ממש בועט כאילו הוא קר . כאשר המנוע מתחמם (אינדיקציה לכך היא שהלחץ שמן יורד בסרק) ואני מנסה לנסוע כאשר אני בלחיצה עדינה על הגז היא בועטת כאשר זה בולט בעיקר בשלושת ההילוכים הראשונים . חשוב לציין , שהרכבתי הצתה אלק´ והכל היה בסדר , ביייחנתים הלך לי הואקום ,וחשבתי שזה הבעיה אז הרכבתי את הוואקום של ההצתה המקורית שיכול להיות שהוא לא כל כך מתאים ( המספר שטבוע על הרגל של הואקום שונה ) . אולי משהו יכול לתת לי פתרון , אני חסר אונים . ערן חשוב להזכיר שאין שינוי חד בטורים היא פשוט מתחילה לרעוד כשאני לוחץ פחות על הגז בעיקר בהילוכים 1 , 2 , 3 .

Morticia

New member
גם מתילדה (החיפושית) מצוננת.

אין לי פתרונות, רק הזדהות, הסימפטומים של מתילדה (החיפושית הכי מפונקת בהיסטוריה של האנושות) דומים. בימים האחרונים היא מגמגמת בהאצה, ההרגשה היא כמו כשלא מורידים הילוך בזמן (יש נשים שעושות את זה... כך קראתי), המחוג של המהירות רועד, כמו פעם לפני שהוא התאבד ונצמד אל האפס. וגם כשבלמתי פתאום היה מין "פּאק" שכזה, משהו מאיזור האגזוז וחוצמזה משהו חורק שם מאחורה, כאילו המנוע חופשי. אה כן, בנוסף לכל זה היא גם מושכת די חזק (או שאני די חלשה) ימינה כשאני בולמת (הסוטה). יעזור לי מאוד אם התשובות יהיו בעברית ולא במוסכית. הכי הרבה נראה מה אפשר לעשות בשבילה, במפגש הבא עלינו לטובה, אני אגיע (פאשיונבלי לייט כמובן). להתראות. מורטישיה. (איך צלחתי יפה הודעה שלמה בלי קישור אחד לרפואה)

למעלה