בעיה

דאלטון

New member
בעיה

דיברתי עם בחורה שהכרתי בצ'טים.
דיברנו בצ'ט ובטלפון. אבל אחרי כמה שיחות בטלפון
היא אמרה שאין טעם להיפגש
כי בשיחות בטלפון אין לנו על מה לדבר.....וככה זה נגמר בלי שנפגשנו.

בעיה . מה עושים?

שלום

אם אתה מרגיש שהקשר חשוב לך, נסה לדבר אתה עוד לפעמים, תחפשו נושאי שיחה כמו תחביבים, נושאי עניין, חוגים, עבודה, לימודים, חברים ודברים כאלה, אולי גם תלמד להכיר יותר את התחומים שמעניינים אותה כדי שתוכלו לדבר עליהם, ותן לקשר להתפתח לאט עם השיחות עד שתוכלו להיפגש.
&nbsp

אני יכולה להבין אותה

כי כשאין כימיה ותקשורת בנאישית מלכתחילה וגם בטלפון אפילו אם זה ארעי אבל מאחר וכתבת שדברתם כמה פעמים אז על מה כן דיברתם?
אני באופן אישי אם בשיחה הראשונה או השניה חשה תקועה לא מתאמצת לפגוש ואולי זו טעות כי יש גברים או נשים שבטלפון לפחות בהתחלה קשה להם להפתח ולדבר ויש שהפוך ואז את מתלהבת ויוצאת ולפעמים זה ממש לא מה שחשבת,
אני אומרת היום שבגרתי לא לפסול לפגוש מקסימום לא מתאים,

דאלטון

New member
האמת

הבעיה קיימת גם עם אנשים אחרים.
התקשורת שלי עם אנשים אחרים גם דלה ומועטה.

התקשורת שלך "דלה"

כי קשה לך ליצור קשרים או לפתח שיחה?כי אתה לא מעורה בנושאים כללים או מה?
שיחה יכולה להיות בכל מיני כיוונים ובדרך כלל זורמת אם יש כימיה ושוב אנני מכירה אותך בכדי לענות או לשפוט (אם בכלל) קטונתי.

ommerl

New member
עצה שלי-

-לא להתקשר כשאתה במצב רוח רגיל ומטה. כלומר להתקשר רק כשאתה באנרגיה קצת מעל הממוצע שלך.
&nbsp
-תתמקד בחוזקות שלך. אם באופן כללי שיחות טלפון זו לא נקודה חזקה אצלך- זה לא נורא. זה לא שלב חובה בהיכרות. אפשר לדבר שיחה קלילה וקצרה בטלפון ולהיפגש.
&nbsp
אם תעשה את זה באנרגיה טובה, קליל וקצר, סיכוי טוב שהיא תרצה להיפגש איתך.

ommerl

New member
אגב, יכול להיות שהיא ספציפית לא תרצה

לא היו לכם מספיק אינטראקציות כדי שהיא תוכל לחזור בה ולהגיד לעצמה "אני בעצם כן רוצה לנסות". אבל זה יעזור לך בפעמים הבאות.

למעלה