בעיה

Acoustic 3

New member
אתם עושים עבודת קודש!!!

ואני מלא הערכה כלפי הנתינה שלכם.
אתם מייצגים את הקהילה יפה, וכל הודעה שלכם כאן מוכיחה שיש לנו משהו להתגאות בו. ולא, זה לא הגברים החתיכים עם תחתוני השפנפנים במצעד (נו, גם
), אלא שאלה אתם. אלה שמוכנים לתת אוזן קשבת וכתף תומכת למישהו שאתם לא מכירים כלל.
 
לי אין כח לקרוא מה שהם כותבים...כיף לך...

חוץ מזה שהטאקט שלהם לוקה בחסר, אם שלחו אשה לדבר...אפילו אם רק נשים מאיישות את "חיל הישועה" המשיבה צריכה לדבר בלשון זכר, כדי לא להביך.
בקיצור אני מוחה
 
מזדהה איתך

ברמות הכי קשות. ההרגשה שלך זה בדיוק מה שאני חווה כרגע... אני גם בסוג של צומת דרכים בחיים ואני מגדיר את עצמי כדו מיני לכל דבר (בארון כמובן) מבחינת החברה אני סטרייט לחלוטין אבל הדפקה אצלי היא שלנשים אני דיי ביקורתי ולא כל בחורה מושכת אותי אבל עם גברים אין לי כמעט סטנדרט ז"א אני נמשך למגוון רחב של גברים.... בפורנו אני לרוב רואה גייז אבל גם מסטרייט אני נדלק ממש.
מה שאני עושה זה פשוט חי את החיים כרגע אני רווק אז אם יוצא לי להיות עם נשים אני עם נשים ואם יוצא לי עם גברים אז גברים זה בא בגלים של חרמנות כלפי אותו מין בתקופות מסוימות
פשוט תחייה את החיים ואם הגישה שלך זה להקים משפחה ולהתחתן אז פשוט תנסה להתגבר על ה"יצר הרע" הזה וללכת לכיוון סטרייטי. אבל עד שתמצא את המיועדת וזאת שתחליט שבזכותה ובגללה אתה לא מרגיש יותר צורך בגברים תהנה מאיזה עולם שתרצה.
 
למעלה