בעיה

Wade Barrett

New member
בעיה

היי לכולם.
הסיפור שלי הוא די מסובך לצערי,אני לא גר בתל אביב או במקום שבו יש קהילה גאה רבה אני גר בעיר דרומית.
אני כיום בן 25 ואני לא הומו ולא סטרייט אלא משהו באמצע.
ההתנסות הראשונית שלי הייתה בגיל צעיר מאוד בגיל 14 שבו "בטעות" או במשחק עשיתי ביד ומצצתי לחבר הכי טוב שלי.
כיום אנחנו לא בקשר ובכלל מאז אותו מקרה אנחנו לא בקשר.
זה מצחיק אבל לפני כחודש הוא שלח לי הודעה בפייסבוק ואמרתי לו האם הוא זוכר את המקרה בינינו ואמר שכן אבל הוא לא
רוצה שאני יזכיר לו את זה יותר.
מאז אני לא התנסתי בזה אבל תמיד חשבתי על זה,הייתי בקשר עם נשים אפילו לכמה שנים,לפני כחודשיים הייתי בתל אביב
במועדון עם כמה חברים ומפה לשם נכנסתי לשירותים ושם מצאתי את ההתנסות השניה וזה כלל חדירה (שלו אליי),הלכתי אליו
הביתה ומשם המשכנו.
החברים כמובן לא הבינו לאיפה נעלמתי אבל הם כמובן גם לא יודעים מה קרה.
כל חיי הייתי בדמות של ערס כזאת אתם יודעים,אם ההורים ידעו או חבריי אני ינודה לכל חיי,אני כרגע נמצא בצומת דרכים קשה בחיי.
מצד אחד אני נמשך לגברים וגם לנשים,מצד שני אני מאוננן אך ורק על גברים בפורנו ומצד שלישי לא רוצה לצאת מהארון ולא יודע אם אני בכלל בארון.
יש לי רצון להיות נשויי ולהקים משפחה ומצד שני אני נמשך לכל גבר חתיך ואפילו לא חתיך שאני רואה בטלוויזיה וגם לחבריי.

אם יציעו לי היום גבר או אישה לסקס מזדמן אני יבחר בגבר כי אני נמשך כרגע לזין יותר מכוס וזה לא מובן לי.

מה לעשות ?
 
לא מסובך. תסכים שאתה הומו ואז תחשוב על המימוש

יענו עכשיו את רק מריץ סרטים על גברים, ומשאיר מקום לאשה כדי להיות "בסדר" בסביבה שבה אתה חי. כלומר אתה משחק בקקה וכתוצאה מזה אתה נשאר קירח מכאן ומכאן.
מה דעתך לקחת חופש מהחיים שלך בעיר דרומית, ולעבור לת"א לתקופה מסויימת. אם ילך לך כאן במרכז, תשאר, ואם לא תסכם את החוויות שלך, תחזור לדרום, תקח אשה, תעשה ילדים, ותזרום עם אנשים שאוהבים אותך באמת ובלי מסכות.
לדעתי הרוב עושים כמו שהצעתי לך, לכן מתוך 100% הומואים במרכז 80% הם שרמוטות שבאו לעשות סיבוב לכמה זמן, עד שנמאס להם או שהתכערו/השמינו/חלו ואז הם חוזרים למקום שממנו הם באו.
 

יאני3

New member
הורג אותי כל פעם מחדש

דווקא מסכים עם מה שכתבת רק שלרוב אתה מסיים באיזו אמירה ברוטלית בניסוח כל כך בטוח וישיר שהקורא יכול להבהל.
 

Rani89

New member
ברבור אתה חולה נפש (בקטע טוב)

מתי נראה את פרצופך האמיתי?
 

ItsikH

Member
דברי בוריס פסטרנק ("דוקטור ז'יוואגו") “Man is born to live, not to prepare for life.”

תחיה את החיים שלך, אתה לא צריך בשלב זה לקבל שום החלטה שהיא. רק תעשה לעצמך טובה ותקפיד על מין מוגן.
 

Yuval Y

New member
יכול להיות שאתה ביסקסואל, יכול להיות שאתה גיי

נראה לי שכרגע אתה בשלב של התלהבות מעצם גילוי המיניות ה'אסורה' או ה'לא שגרתית', עם הגברים, מה גם שיש כאן מן 'פריצת מוסכמות'.

קשה לי להאמין שאכן תנודה לכל חייך אם ההורים או החברים ידעו, אבל גם אם אתה מגזים, אולי כדאי קודם להגביר את הביטחון העצמי שלך.
עד כמה שראיתי, יש סניף של האגודה בבאר שבע אם כי כדאי לבדוק עד כמה הסניף הזה פעיל.
http://glbt.org.il/he/branches/articles.php?categoryID=680

בהדרגה תוכל גם להירגע מההתלהבות המינית, ואולי גם תוכל לדמיין את עצמך מפתח זוגיות עם גבר. או עם אישה - אבל בטח שלא מחוייב ללכת 'לפי המוסכמות'.
 

Kikuritan

New member
נשמע שכבר בחרת..

עכשיו אתה רק צריך להשלים עם זה.

גם כשכבר הרגשתי שאני הומו בעבר עדיין נאחזתי בתקווה שאני לא כי "זה לא נורמלי" והשלכתי על עצמי הידלקויות על בנות מהלימודים וכאלה.
אבל בסופו של דבר התחלתי לקבל את זה יותר..ולהבין שאלוהים (נניח וקיים) לא שונא אותי כי אני אוהב גברים.
ובסופו של דבר כבר יכולתי לראות את עצמי בקשר עם מישהו ובן+בן לא נראה לי מזעזע כל כך (כמו בעבר) ו...זהו.

אז פשוט תעשה חושבים עם עצמך. נשמע כאילו כל האמירות של ה"אני אוהב נשים" זה סתם תירוץ כזה, אבל אולי זה רק אני, כי זה מה שהייתי אומר לעצמי.
 

Kikuritan

New member
נשמע שכבר בחרת..

עכשיו אתה רק צריך להשלים עם זה.

גם כשכבר הרגשתי שאני הומו בעבר עדיין נאחזתי בתקווה שאני לא כי "זה לא נורמלי" והשלכתי על עצמי הידלקויות על בנות מהלימודים וכאלה.
אבל בסופו של דבר התחלתי לקבל את זה יותר..ולהבין שאלוהים (נניח וקיים) לא שונא אותי כי אני אוהב גברים.
ובסופו של דבר כבר יכולתי לראות את עצמי בקשר עם מישהו ובן+בן לא נראה לי מזעזע כל כך (כמו בעבר) ו...זהו.

אז פשוט תעשה חושבים עם עצמך. נשמע כאילו כל האמירות של ה"אני אוהב נשים" זה סתם תירוץ כזה, אבל אולי זה רק אני, כי זה מה שהייתי אומר לעצמי.
 

Wade Barrett

New member
תודה על התשובות

מקרה שהיה לי אתמול אולי מסכם את הכול.
אח של גיסתי הוא גיי (נמשך אליו בצורה מדהימה) בארון אבל אני יודע שהוא גיי כי ראיתי אותו במועדון כזה.
אתמול היה לי האומץ לדבר איתו בפייסבוק ונפתחתי בפניו.
מפה לשם נפגשנו אתמול בערב ושכבנו (לצערי או לא),החלטנו ביחד אחרי הסקס להמשיך ככה אבל ללא ידיעת אף אחד.
כרגע זה נקרא "זוג" לא ? אני מפחד ומקווה שאף אחד לא יגלה אבל לפחות כרגע מצאתי אהבה ועוד בעיר שלי.

הפחד קיים ועוד איך אבל אני כרגע מאושר.
הייתי עם נשים וגם עם גברים בעבר אבל הרגשה כזאת עוד לא הייתה לי גם בלב וגם בסקס.
 

Mr Fahrenheit

New member
שיהיה בהצלחה


הפעם הראשונה שמרגישים את ההרגשה הזו היא כייפית בטירוף (וגם מפחידה מאוד.. אבל זה חלק מהריגוש).
 

Wade Barrett

New member
הרגשה מוזרה

הייתי עד כו עם 3 גברים ובכולם הייתי פסיבי.
אתמול שהייתי עם אח של גיסתי גם הייתי פסיבי ולמרות שהוא הרבה יותר נשי ממני.
בבוקר קמתי בהרגשה נשית מטורפת כאילו הפכתי לאישה שמקבלת בלילה ולא גבר לא יודע מה זה.

בחיים לא הרגשתי ככה.
 
אולי זה המקרה של רוברטה מלדון

אבל תשמע, יש לך נסיון מועט ואתה רק בהתחלה ולומד להכיר את עצמך. יתכן שאתה כ"כ נסער מהמגע שאתה הופך לפסיבי כדי ש"יטפלו בך".
יתכן שפגשת עד כה בולבולים חביבים (יענו לא אמתניים) אז זרמת או להיפך פגשת בולבולים שעשו צחוק מבולבולך ועשית "השלמה"...
אבל כל זה ממש לא חשוב, אלא ההנאה שלך. תפסיק לחשוב אשה כן/לא....אל תהיה הומו שובינסטי...
ככל שתתמיד בהומואיות שלך תגלה עוד ועוד דברים שאתה אוהב בסקס.
 

22youngguy

New member
חחחחחחחחחחחח... מזל טוב

בעוד שבוע תקבל בדואר מכתב מאגודת אוחזי הכיורים.
אני מציע לך להצטרף אל אלפי חברי מועדון מרוצים.
אני לא מבין איך המוח שלך עובד, אתה נשמע כמו הומו הומופוב שוביניסט שזה הכי גרוע כי אתה מלא שנאה, והשנאה היא עצמית.

בכל אופן, כחבר במועדון אוחזי הכיורים תקבל מידי חודש מתנות כגון:
כריות לנשיכה, קוטג' להפלצה, ולאח של גיסתך ישלחו שוקו לבחישה.

אתה חייב להפסיק לרמות את עצמך ולהתחיל לרמות בדמקה...

בהצלחה...
 
אהלן,

לא פשוט אני חושבת לכתוב את מה שכתבת לשתף את כולנו פה מה אתה מרגיש ומה עובר עלייך ועל זה אני כבר רוצה לחזק אותך.
להיות עם גבר או עם אישה זה עניין שרק אתה לבד עם עצמך מחליט אם זה טוב או לא טוב. קח את הזמן, תחשוב, תתנסה, תתלבט ותזכור- רק לך זכות לבחור מה אתה אוהב ומה עושה לך טוב .
קצת קשה לצאת מהארון שלא בטוח שאתה נמצא בו. אתה כן נמצא כרגע בתקופה של התנסות וזה מצויין. יש גברים נמשכים לגברים וזה בסדר ויש גברים אוהבים נשים גם בסדר ויש גברים אוהבים נשים וגברים וזה אחלה. יש מגוון אפשרויות. הסיבה שאני כותבת את זה היא כי אני לא יודעת אם אתה יודע את זה, קצת קיבלתי את הרושם ממך שאם אתה שוכב עם גברים אז צריך לספר. אתה לא חייב להחליט כרגע אלא להמשיך ולבדוק מה עושה לך טוב. אתה אדון לעצמך, בקצב שלך ובתנאים שלך!
אתה מתאר את זה שבגלל שנחדרת הרגשת נשי. הרבה גברים נהנים מהחדירה. אל תתן לאקט הזה להגדיר אותך. לכולנו יש כל מיני צדדים נשיים וגבריים בחיי היומיום. למשל איך שאתה מדבר, מתלבש, מתווכח, מתנהג, חושב וכו'. אקט מסוים אחד נשאר כזה. השאלה היא האם אתה מרגיש שאתה מתנהג באופן גברי כפי שמצפים ממך בעיר שלך יותר מכפי שאתה מרגיש בנח. אם כן, תחשוב מה היית רוצה ואפשר לשנות.

אתה אומר שכרגע אין לך את מי לשתף אבל יחד עם זאת כן נפתחת בפני קרוב משפחה שלך. נסה אולי לפתח את הקשר הזה- לחלוק, לשתף ובעיקר לחשוב ביחד. זה נשמע כמו הזדמנות טובה ומעבר לזה אני רוצה להזכיר לך שבעתיד אתה תוכל יותר בקלות לבחור את עיר מגוריך והאנשים שסובבים אותך ואז תרגיש יותר בנח לשתף ולהתנהג כמו שאתה רוצה.
אגב, שמחתי שנהנת מהסקס שהיה שלך. סקס אמור להיות מהנה. חשוב לי רק להזכיר בעניין הזה שחשוב שסקס גם יהיה מוגן.
נשמע שאתה עובר תהליך מסקרן ובונה. הרבה הרבה בהצלחה! שמור על עצמך.

אם תרצה אנחנו פה,

שרה,
יש עם מי לדבר
קשב ומידע לקהילה הגאה
[email protected]
03-6205591
א'-ה' 19:30-22:30
 
למעלה