בעיה

בינה8

New member
בעיה

שלום, עברתי ניתוח טבעת לפני כמעט שלוש שנים ואכן רזיתי יפה מאוד (את כל המשקל העודף) היו תקופות של הקאות, אבל רוב הזמן פשוט לא אכלתי הרבה. לפני כחודש התחילה לי בעיה שברגע שאני אוכלת ארוחה יחסית גדולה מתחילים לי כאבי ראש נוראיים אחר כך שנמשכים לעיתים גם לילה שלם ואף בבוקר שלמחרת. השיטה היחידה שאני מוצאת להתמודד עם זה כרגע זה לקחת לפני כל ארוחה שאני אוכלת משככי כאבים. הלכתי לכמה רופאים בנושא אך עדיין לא ממש ברור מה קורה שם, ורציתי לדעת אם עוד מישהו פה נתקל בתופעה שבעקבות שינויים במערכת העיכול ושינוי בהרגלי האכילה הוא נתקף בכאבי ראש. תודה מראש ובהצלחה לכולנו :)

אופירA

New member
מנהל
כן, מכירה את הבעיה

לא על בשרי. מניסיון של אחרים. כמובן שהפיתרון אינו לקחת משככי כאבים לפני האוכל! זה הרסני! קודם כל, את צריכה לעשות בדיקות דם יסודיות, לבדוק חוסרים תזונתיים. את מתארת 3 שנים של מעט מאוד אכילה, ולא ברור מה המצב שלך ואם לא נגרם לגוף נזק מצטבר (ויש לי הרגשה שכן...). שיעשו לך את כל הבדיקות, כל הוויטמינים (גם D, גם B12), חומצה פולית, בלוטת התריס, CRP (מדד דלקת בגוף) - כל מה שיש בקופ"ח. ואז להתייעץ ברופא המשפחה ולשלול כל בעיה אחרת. לא הכל בא מהטבעת או מהתזונה. אם לא נמצאה שום בעיה אחרת, ידוע שיש קשר בין תזונה לבין כאבי ראש מיגרניים. את צריכה לברר אצל תזונאית טובה אם היא יודעת לטפל בזה, או אצל הומיאופת שמתערב גם בתזונה. יגידו לך מה להוריד מהתפריט כדי שיימנעו הכאבים הללו. אם תספרי לנו מה התזונה הקבועה שלך במשך 3 השנים האחרונות, אולי תהיה לנו יותר תמונה על הבעיה. מאוד לא בריא להקיא עם טבעת. מתכון לסיבוכים (גלישת טבעת, ארוזיה, דלקת בוושט, דלקת ריאות...). צריך ללמוד לאכול בלי להקיא בכלל. כלומר להקיא רק בטעות, ורק לעיתים רחוקות מאוד.

שרה16

New member
כאבי ראש

כאבי ראש יכולים לנבוע מסיבות רבות : סינוזיטיס כרונית, בעיות עיניים, פגיעות ראש, אבנים בכיס המרה, יתר לחץ דם, גידולים,(לא עלינו..) דלקת קרום המוח, מחלות אף אוזן, שיניים, אלרגיות.(מאד חשוב לבדוק אלרגיות במרפאת אלרגיה). לאחר שתישללנה ע"י רופא מומחה הסיבות הקונבנציונאליות, אני הייתי הולכת לרופאי (אליל), שיאצו,דיקור סיני,רייקי וכו...

שרה16

New member
אצל הכי חתיך../images/Emo66.gif

סתתתםםםם,יש לי חברה
שמטפלת ברייקי בשלוב שייאצו (מגע של "חשמל" עם מסז')והיא פתרה לי המון בעיות של כאבים מסתוריים...

למעלה