אני איתך ../images/Emo13.gif
ואם זו לא הייתה בעיה פתירה, יש מצב שהייתי מפסיקה למרוח לק לעד! מאוד מתסכל העניין הזה... אז ככה, כמו שנאמר - יש כמה שיטות לנטרל את השומניות הטבעית של הציפורן וליצור עמידות גבוהה יותר ללק. בעיני אין קשר לאיכות הלק, רק למוצרים הנלווים. אני אישית משתמשת במחזק של נייל טק בעל שתי שכבות. הראשונה היא בסיס רידג' פילר, שתפקידו להכין את פני הציפורן למריחת הלק, ליישר אותה ולמלא סדקים קטנים. הרידג' פילר (שזה בסיס שיש לכל מיני חברות, ככה שאת יכולה למצוא את זה שמתאים לך ולאו דווקא את זה שהזכרתי) יוצר מן שכבת "מאט" על הציפורן ואז הלק לא בא במגע ישיר עם השומניות של הציפורן. הדבר השני הוא שיוף פני הציפורן, ואת זה עושים עם באפר בלבד! כמעט בכל מקום שמוכר לקים, אפשר למצוא באפר. (בביוטי קייר לדוגמא יש באפרים נחמדים וזולים). הבאפר גם מנטרל את השומניות הזו, אבל חשוב להקפיד לא להתלהב איתו כי הוא מוריד שכבה דקה מפני הציפורן ואנחנו גם רוצים שהציפורן תישאר חזקה. הדבר השלישי הוא טופ מוצלח. אני אישית משתמשת בטופ מייבש של פושה שאני מזמינה מחו"ל אבל היו פה הרבה המלצות לטופים מוצלחים וזולים שיש בארץ. ועוד דבר שחשבתי עליו לאחרונה (וזו לא עובדה אלא רק מחשבה שלי) נראה לי שהתמדה במריחת לק עוזרת בטווח הארוך לעמידות. כשמרחתי פעם בכמה זמן הלקים לא החזיקו עליי. אבל אני כבר שנה פלוס פלוס לא מסתובבת עם ציפורניים ערומות וככל שהזמן עובר, כך גם העמידות עולה. אני היום כבר שבוע עם לק והוא נראה כאילו מרחתי אותו אתמול. אני צופה לו לפחות עוד שלושה ימים עד שהוא יתחיל להראות סימני התבלות...