בעיה

יושי360

New member
בעיה

יש לי חבר כבר חצי שנה, אנחנו עושים סקס יבש וכל פעם שהוא מתקרב לשם עם היד או איבר המין, אני מגורה למספר שניות, סוג של גירוי לא ממש הנאה, אחרי כמה שניות זה נעלם ואז אין לי חשק יותר לכלום, גם לא למגע. אני לא מצליחה לגמור או להרגיש הנאה ממשית גם איתו וגם כשאני לבד ניסינו מספר דברים אבל גם התחלת חדירה של האצבע לא עוזרת. אני עדיין בתולה אבל אני חושבת שאפשר להינות גם בלי לחדור לשם. יש לי איזו בעיה? למה אני לא מצליחה להינות ממגע שם?

האם חשוב לך להשאר בתולה?

או שאת כזו משום שיש פחד מחדירה?! >>סגירת הנרתיק...או משבו כזה... אם את שומרת על בתולין , יתכן שאת פוחדת להסחף ולכן לא משתחררת.. - כשאת לבד תפנטזי ותגעי בעצמך..שימי לך מוסיקה או מה שמגרה אותך..ותראי אם תגיע לסיפוק מיני

יושי360

New member
תגובה

לבד אני לא מצליחה להגיע להנאה בכלל אפילו לא לגירוי, וכן חשוב לי להישאר בתולה, אני לא מרגישה מוכנה לזה עדיין ואני מאמינה שאני יכולה להינות גם ללא קריאה של הקרום...

גם אני מאמינה

לא שיש לי ניסיון...השחרור הוא חלק מההנאה ואם את חוששת מהקריעה של הקרום..זה עשוי לעקב שחרור
נראה לי

נשמע כמו עכבות

שלום לך נשמע שיש איזשהו קושי להרגיש מינית, מגורה או פחד מפני הריגוש הזה שהוא גורם לך להנעל ולא להיות בו עד הסוף מציעה לך לפנות לטיפול או לחקור עם עצמך, מה גורם לך רתיעה, חשש או פחד אולי החשש מפני הריון לא רצוי או התמודדות עם דילמות מורכבות יותר האם בעבר קיימת יחסי מין עם מישהו או שהוא הראשון?

ביצה או תרנגולת

הי קראתי גם אם אני רוצה להשאר בתולה, עדיין אין סיבה שאני לא אוכל להרגיש גירוי ממגע, ליטוף, ליקוק או אוננות של איבר המין שלי. אז מה קדם למה? הפחד מפני חדירה או עכבות גדולות יותר הקשורות במיניות בכלל. אני חושבת שהרצון להשאר בתולה הוא סופר לגיטימי ועדיין אני יכולה להנות ממיניות, ממגע, מחיבוק, לסקס יבש וכו. זה בדיוק מסוג הדברים ששווה לנטרל בתחילת הדרך לפני שהם הופכים להיות מורכבים יותר בעתיד....

למעלה