בעיה

• פותח הנושא ronyb
  • פורסם בתאריך

ronyb

New member
בעיה

אני כבר שבועיים וחצי כל יום כל שעה עגולה, עושה בדיקת מציאות בלי הפסקה (עם שעון ), כותבת יומן חלומות, זוכרת חלומות (לא בצורה הכי טובה אבל עדיין זוכרת) ובכל זאת כל מה שאני חולמת עליו זה רק על דברים שהתרחשו אצלי בחיים האמיתיים באותו יום או יומיים לפני. שום חלום שבו אני מבצעת בדיקת מציאות או חושבת על זה (למרות שאחרונה קראתי על זה לא מעט) לא היה לי, זה מתסכל. גורם לי לחשוב שזה פשוט לא יקרה.יש סיכוי שכל העבודה הקשה הזאת היא לחינם(בכל זאת, אנשים לא מבינים למה אני מציצה בשעון כל שעה עגולה ומחזירה שוב פעם את המבט כשאני חוזרת על הפעולה פעמיים)? בקיצור אשמח לקבל תשובה מבעלי ניסיון, תוך כמה זמן אצלם זה עבד אצלם? או אם יש כאלו שניסו חודשים ועדיין בדיקת מציאות לא עבדה להם(כלומר הבדיקה לא עברה לחלום).

makron2

New member
שלום...

"עושה בדיקת מציאות בלי הפסקה (עם שעון )" - מספיק כמה פעמים ביום וגם במקרים מוזרים/דומים לחלומות שלך. מספיק לזכור חלום ליום בצורה דיי טובה,זה ומיילד לאחר כמה שעות שינה עוזרות *מאוד להגדיל את הסיכויים. כדיי לזכור לזהות שמדובר בחלום בזמן החלום רצוי לבצע גם שיטה כמו *מיילד(לאחר כמה שעות שינה) - פשוט תעצמי עניים ותדמייני את עצמך עושה משהו שכבר עשית באותו היום(דבר שמתרחש הרבה בחלומות שלך)בזמן שאת עושה את אותו הדבר תזהי שמדובר בחלום,ז"א תאמרי לעצמך רגע כבר עשיתי את זה,זה סימן שזה חלום ו "בפעם הבאה שאני חולמת אני יזכור/יזהה שמדובר בחלום"(בעקבות שקרה משהו שאת יודעת שקורה רק בחלומות שלך - סימן חלום)ואת יכולה להוסיף "ואני יעשה בדיקת מציאות" כדיי לזכור לבצע/"להעביר" את הבדיקה בחלום - יש לחזור על התהליך מספר דקות ואז להרדם כרגיל - יש כמה סימנים שמצביעים על התקדמות כמו שבחלום עצמן מדברים על חצלולים או שקורים מלא דברים ובחלום עצמו חושבים שהם ממש מוזרים. בהצלחה.

למעלה