בעיה

BRIGHI

New member
בעיה

שלום, לפני שבועיים בערך העלתי לפה בעיה אשר חשבתי שמקורה באוזניות, אם כי טעיתי. אז הבעיה הייתה כזאת, במקום לשמוע בשירים מסויימים את הזמר באופן מאוזן, הייתי שומע את הזמר בשתי האוזניות ובאופן לא מאוזן ולא מסונכרן היטב דבר אשר הוריד מאוד את איכות השמע. לאחר שערכתי הרבה בדיקות עליתי על מקור הבעיה והייתי שמח אם הייתם עוזרים לי. בעקרון, הבעיה היא אך ורק בשירים באיכות של 128 KPS (כן, זבל של איכות, אבל אין מה לעשות, את השירים שאני שומע אי אפשר לקנות) והCHANNELS שלו הוא על 2. אם אני ממיר את השיר ומשנה רק את הCHANNELS מ2 ל1, האיזון נהיה בסדר גמור, אך איכות השמע נפגעת. מי שלא יודע מה זה CHANNEL, להלן תמונה: http://img515.imageshack.us/img515/857/68639554xc1.jpg למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את זה מבלי להמיר את הCHANNELS? בתודה מראש.

tweeg

New member
תגובה

*אתה יכול להזכיר שוב באיזה דגם מדובר? *בא לך לנסות משהו?תוריד wavepad,ותנסה להמיר לאותה איכות,אבל במס' ערוצים תנסה לשים על joint או force *תנסה להמיר את הקבצים ל192,יכול להיות שזה בעיה קריאה של המכשיר והמרה לאיכות גבוה יותר לא אמורה לפגוע בשיר (ואם כן לפורמט לוזללס)

BRIGHI

New member
שלום

מצטער על התגובה המאוחרת, אבל רק עכשיו חזרתי מהבסיס. קודם כל, תודה על התגובה! עכשיו ניגש לעניין, ניסיתי את כל מה שאמרת, אבל דבר לא עזר. מה שאני כן חייב לציין, שלדעתי לא מדובר בכלל בבעיה בקריאה של המכשיר, כי גם במחשב הבעיה קיימת. לדעתי פשוט מדובר בבעיה בשירים כי הם לא מוקלטים באולפנים מקצועיים אלא על ידי זמרים חצי מקצוענים. יש לך עוד פיתרונות אולי?

למעלה