בעיה...

blur23

New member
בעיה...

שלום לכולם. אני בחורה בת 23 ויש לי בעיה שמציקה לי מאוד. קיימתי יחסי מין עם כמה גברים בחיי וכל פעם מחדש הדבר היה מלווה בכאבים קשים. תחילה חשבתי מכיוון שאלו הפעמים הראשונות ושזה טבעי מאוד ויעבור אך הדבר לא השתנה. שאלתי חברות ולפי ההשוואות שערכתי עמן הכאבים לא היו כלל דומים . ושלי היו עוצמתיים הרבה יותר. פניתי לרופאת הנשים שלי והיא אמרה לי שהסיבה לכך כנראה כי המבנה שלי צר יחסית ועוד סיבה היא, שלא קיימתי יחסין מין עם גברים שהיתה לי עימם מערכת יחסים ארוכה מספיק ורגשית (לא שאלו היו רק סטוצים..), .. בכל אופן, כואב לי, הדבר מפריע לי, אני מרגישה פגומה, אני לא מצליחה להנות וכתוצאה מכך לגרום הנאה, אני מפחדת, מפחדת שיזרקו אותי, מפחדת שזה ישאר כך לעד. רציתי לדעת אם יש מישהי פה שחוותה את הדבר הזה והאם יש פתרונות.. בעקרון שמעתי על מטפלות פיזיותרפיות (משקמות רצפת אגן) משהו כזה.. שיכולות לעזור במקרים שלי.. בכל אופן, אשמח לקבל תגובות/הערות/ פתרונות.......בעיקר מנשים שעברו/עוברות את זה... זה מאד חשוב לי...........

HOLYFREELOVE

New member
אהמממ בעיה אכן

אני אקצר כמו תמיד כי אני בדרך לצפון. יש נשים רגישות מאוד לקשר בין סקס לאהבה. נראה לי שארת אחת מהן. אל תלחמי בזה. זאת פשוט את. למרות שהחברה לפעמים מצפה מאיתנו להיות שונות. אולי כדאי שתקחי הפסקה יזומה מסקס ועד שתמצאי אהבה אמיתית. במקביל באמת תבחני עם טיפול נכון את הטראומות מהעבר. אבל בשום אופן אל תתני למטפל או המטפלת לשנות את הרגישות שלך. לפעמים הם בעצמם מנסים לשנות אותנו הנשים הרגישות. לדעתי את מתנה לעצמך ברגישות הזוץ שפוט לא ידעת כל כך איך לשמור על המתנהץ הלב שלך נמצא בכל הגוף ...כמו שאישה צריכה להיות..והגוף שלך והלב שלך הולכים יחד ונפתחים יחד. ובאמת בלי אהבה שי בה בטחון גבוה בגבר אוהב אין טעם לפתוח את הגוף...זה סתם טראומתי... אני בעדך ומקווה שסבלך יסתיים מהר מהר ויביא בכנפיו תובנה מינית פנימית לעצמך צהלה

the evil 1

New member
תחליפי רופא נשים

אילו בדיקות הרופאה שלך עשתה לך ומה היא שללה? יש סיכוי לא רע שהיא וויתרה על כמה אפשרויות סבירות מעוד לפני שהחליטה שמשהו לא בסדר בך. אני מסיבה זו מסרבת ללכת לרופאות נשים הן משום מה פשוט מחליטות אחרי בדיקה חיצונית בלבד שאין לי כלום למרות תלונות על כאבים עזים (שני רופאות כבר עשו לי את זה) בעוד שהגברים המשיכו לשלוח אותי לבדיקות עד שהבעייה נפטרה לגמרי וחזרתי לתפקוד מיני מלא. אל תניחי ישר שאת לא בסדר, עדיף ללכת לחוות דעת נוספת או כמה חוות דעת שונות. וללא קשר מין במערכת יחסים ערוכה תמיד טוב יותר, משמעותית טוב יותר.

היי לך ../images/Emo140.gif

האם במהלך יחסי המין עם הגברים האלה היית מגורה? כלומר הרגשת שינויים פיזיים של חום וזרימה ורטיבות? האם היו לך תחושות נעימות באיזור הנרתיק? האם היה מעין רצון גופני כזה שיחדרו אלייך? אשמח לשמוע ולהמשך מכאן...

למעלה