בעיה

המהורהר

New member
בעיה

אני עומד לשתף אתכם בבעיה שמאוד מציקה לי. זה יישמע מוזר,אבל אני מקווה שאגלה כאן כמה אנשים שיוכלו לחוות את דעתם. אנשים אמיתיים. אני בן 27,יצאתי פה ושם עם בחורות.הקשר הכי רציני שהיה לי,נמשך בערך שנה וחצי עם בחורה שמאוד אהבתי. ומאז היו לי פה ושם אהבות, חודש,חודשיים,חצי שנה,אבל בגדול אין לי משהו רציני כרגע. אני שומר בתוכי סוד שאני בספק אם אי פעם אגלה למישהו. אני מאוהב בבת דודה שלי. זה נשמע כ"כ חולני שזה לא מדובר בך. אבל,כשזה מדובר בי,אז זה פתאום מקבל משמעות אחרת. אני לא מחפש להשכיב אותה או משהו בסיגנון. אני פשוט נהנה להיות איתה. אנחנו נפגשים בערך כל סופשבוע,מדברים,נפגשים,מדברים המון בטלפון. היא בת 17. והיא גם אומרת שכל השנים הקודמות היא אהבה אותי.אבל רק כשהיא התבגרה,והתחילה להתעניין בבנים ובכל מה שקשור לזה,אז היא לא הפסיקה לחשוב עליי.למרות שגם היא יצאה עם כמה בחורים לפניי. לא שכבנו.ואפילו לא התנשקנו.ואני בטוח שזה לא ייקרה.למרות שהיא מוצאת חין בעיניי,יותר מכל דבר אחר בעולם.והייתי מאוד רוצה לשכב איתה.ויכול להיות שגם היא איתי.(אבל,לא נראה לי שזה יעלה בינינו ,לעולם). היא גם יפה.אבל יותר חשוב,היא פשוט מישהי חכמה שאפשר לדבר איתה.למרות גילה הצעיר (17) אני מרגיש שהיא בוגרת לגילה. אני בכוונה מדגיש שאין בינינו שום רמיזות לסקס!שום חירמונים!שום דיבור על זה! אנחנו פשוט נהנים להיות ביחד. עכשיו,השאלה שלי-מה עושים? אנחנו לא נפגשים כל יום. אבל אני לא מפסיק לחשוב עליה. אבל אני חושב שאין לקשר כזה שום סיכוי. אבל אנחנו אוהבים אחד את השני.(וזה יותר מאהבה של בני דודים). ואני באמת לא מסוגל להתאהב במישהי אחרת.אף אחת לא מעניינת אותי. אני כ"כ אוהב אותה,שאני פעם קמתי ב 3:00 בלילה,בכדי לאסוף אותה מאיזה מקום שלא היה לה איך לחזור.(זה היה עוד לפני שבכלל גיליתי לה שאני אוהב אותה).וזה אחרי יום עבודה ,שהייתי עייף רצח. אני בטוח שלאף אחת אחרת,לא הייתי עושה את זה.אפילו לא לחבר קרוב. אז מה אתם מציעים לעשות? האם זה בכלל מקובל שבני דודים יוצאים? זה משהו שממש לא מקובל? את האמת,גם בגלל שאני מבוגר ממנה זה עושה את זה ליותר מסובך. אבל אני מאוד אשמח ,לשמוע את דעתכם. ואני באמת לא מפסיק לחשוב עליה!

ניקולי

New member
אתה בבעיה....אבל..

איך תמיד אני אומרת???? כולנו בני אדם, לכולנו מותר להתאהב לאהוב ולהיות נאהבים..בכל מקרה, ברגע שהורמון האהבה מתחיל להשתלט עלינו בעיניים אנחנו לא רואים דבר ממטר.. והאהבה משגעת אותנו (רצוי מאוד שתקרא מ @@ ריקי חברה טובה שלנו כתבה כאן בפורום..זה בדיוק מה שאני מנסה לאמר לך) הבעיה שלדעתך היא בעיה זה שהיא בת הדודה שלך.., נכון שעצם המחשבה רק לחשוב ש.. אולי ו..אם...גורמת לך לרצות אותה יותר מכל דבר אחר בעולם, ונכון שברגע שאתה אוהב אותה מאוד..ורוצה אותה בכל מעודך..נוצרת בך מעין חסימה נפשית, ופסיכולוגית להתאהב במישהי אחרת.. כן, זה בהחלט חוסם..מאחר ורק היא בראש שלך ורק היא בליבך..זאת בעיה, ועלייך לפתור אותה מהר.. זאת בהחלט בעיה שנראה לי שאף אחד לא יוכל לתת לך עצה..אותה הבת דודה משדרת לך אהבה, ויחס טוב..כך שאין באפשרותך אפילו להתרחק ממנה, אתם נפגשים באורעים משפחתיים וזה עוד יותר מקשה.. אני חושבת שעלייך לעשות שיקול דעת, ולחשוב טוב טוב..מה באמת אתה רוצה ולאן יובילו הדברים שאם כן תהיו ביחד.. (למרות שאמרת שלעולם זה לא יקרה, אך לעולם אין לדעת) ודרך אגב אם אתה מספיק חזק להחליט בעצמך שזה לא יקרה אז זה לא יקרה..אבל...דע לך יהיה לך מאוד מאוד קשה עם זה..בכל מצב יהיה לך קשה.. אם תחליט שלא יקרה ותעמוד על כך = יקח לך המון זמן להמשיך הלאה. אם תחליט שכן יקרה ותעמוד על כך = יהיו לך הרבה מכשולים כגון..זאת בעצם הבת דודה שלי, מה ההורים יגידו?, יש סיכונים בעתיד להולדת ילדים עם מומים, וכן הנה והנה.. תחשוב טוב.. ותחליט בעצמך!! קשה לייעץ במצבים כאלו..לא הייתי רוצה סיטואציה כזאת לעצמי.. היי חזק ותתגבר שב"ש ניקול*

גיגית

New member
מהורהר

מהורהר , לי יש בן דוד שאני מאוד מאוד אוהבת , הוא אחד האנשים הקרובים אלי , אנחנו חברים טובים מאוד... אנחנו מדברים בטלפון מלא , אנחנו יושבים אחד עם השני לפעמים שעות וסתם צוחקים לנו משטויות שלנו או סתם בשיחות ודברים כאלה. לדעתי אתה פשוט צריך להבין שאתה אוהב את הבת דודה הזאת שלך בתור חברה טובה, אתה אפילו אמרת שלא היה ביניכם מגע ושאתה לא מחפש להשכיב אותה. אז זה בסדר גמור ...תהנה מהחברות הזאת ביניכם . רק תלמד ותדע להפריד בין אהבה רומנטית לבין אהבה חברית... ואם הבת דודה הזאת הייתה בן ?...אז לא היית מודאג ככה.. נכון ? אז היא בת...והיא מקסימה לדעתך וכייף לך איתה וזהו .. פשוט תבין את זה ככה - אין בזה שום רע ...ולדעתי יש בזה המון טוב... אם היא הייתה יוצאת עם מישו היית מקנא ? כי אם כן.. אז זה כבר קצת לא בסדר כי בעצם צריך להיות גבולות . הבן דוד שלי , שהוא אחד החברים הטובים שלי נשוי ואני גם חברה של אישתו למרות שלפעמים בא לה לרצוח אותי כי אני גונבת לה אותו לפעמים.. :)) ובני דודים יכולים לצאת יחד... לצאת אני מתכוונת לבלות יחד לשבת בפאב יחד לטיולים... וכאלה אפילו פעם אני והבן דוד שלי כמעט נסענו לבית מלון יחד באיטליה....אבל הכל בכייף... בחברות טובה ואמיתית . אם זה ככה אצלך , ואתה רק נהנה מהחברות שלכם ...אז זה בסדר ואם לא... תנסה לנתב את זה שזה יהיה ככה ...כי אחרת זה סתם יתפוצץ ואז לא יהיה ביניכם כלום...פשוט תהיה שם בשבילה ולהיפך לגביה והחברות הזאת תישמר לתמיד. C U

למעלה