בעיה..(?)

Fall Out Inbar

New member
אממ... בהצלחה?

אני בכללי לא מתאפרת, כי: דבר ראשון-אני אפילו עוד לא בת פאקינג 13! [עוד 3 חודשים, אבל מי סופר?] דבר שני-כל עיפור לעיניים גם ככה לא ייראו בגלל המשקפיים האידיוטים שלי. >< אבל, שיהיה לך בהצלחה!

mori mor1

New member
וואלה?

גם את עוד לא בת 13? תודה לאל!!! חשבתי שאני היחידה שעוד לא בת 13 חחחחח ואמא שלי לא מרשה לי להתאפר ככה ש.... זה לא בא לדיוןXDD

love scar me

New member
אמא שלי מאפרת ככה ש...../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

התחלתי להתאפר בגיל 12 וחצי אולי XD היום אני כבר יכולה להיות מאפרת בעצמי

מהההההה?!?!!?

למה נראה לך? נכון יש את הפקאצות שבאמת שומעות אותם רק בגלל פיט הכוסון רצח.. אבל הרוב שומעים אותם ואוהבים אותם בזכות המוזיקה שהם עושים! ואף פעם לא שמים את שאר הלהקה בצד.. מראים אותם בקליפים וזה לא כאילו הלהקה היא מסביב פיט .. הלהקה היא בזכות עצמה.. יש מלא להקות מעולות שיש בהם מישהו חתיך אבל המערצים לא אוהבים להקה רק בגלל שיש שם מישהו חתיך אלא בגלל השירים המוזיקה..טוב חפרתי לך על זה.. מה את שומעת את פוב רק בגלל פיט?! לא..נכון? אם תעשי סקר עכשיו הרוב יגידו לך שזה בגלל המוזיקה ופיט לא קשור..

love scar me

New member
../images/Emo207.gif היי D: ~חדשה~../images/Emo11.gif

היי אני שני בת 14 מהמרכז XDDD לאאאאאאא שיניתי כינוי וכולם ביחד!!! ~סופפפפסוףףף~
זהו אני כבר לא שני שאוהבת את פיט [האמת שאני ממש לא מבינה למה הכינוי שלי היה כזה אם אני בכלל לא אוהבת אותו
] הכינוי החדש כל כך מתאים לי אהבה פגעה בי במשך השנים שהיא השאירה צלקת כל כך עמוקה אבל תמיד פוטרים את זה איכשהו ^^

../images/Emo220.gifאוקי..

תשמעי,זה כמו טוקיו הוטל,זה ביל וטום, זה כמו 30,ג'ארד, זה כמו מלא להקות.. אבל אני לאומת האנשים האלה,ממש לא מעריצה את האנשים, אולי בעצם כן,אני מעריצה אותם כי הם אלה שכתבו את המוזיקה הזאת,הם אלה שעושים אותה.. אלה שמעבירים אותה, אני אף פעם לא צעקתי"פיט תעשה לי ילד" לדעתי יש אנשים הרבה אבל הרבה יותר חתיכים ממנו! ובכלל, אין כמו אנדי!!!!!!! לדעתי עושים ממנו הרבה יותר ממה שהוא, ונכון שלפטריק לא איכפת.. ולדעתי ממש לא מעריכים את המוזיקה שלהם כמו שאמורים להעריך..

למעלה