בעיה

Barbie

New member
יפה.

אין טעם לעסוק בזוטות כאלה. נדפקת, נפלת, אכלת אותה. עכשיו קומי והמשיכי. אז הוא מנ מנייאק, מה אכפת לך ? לא ירד לך הקרדיט בגללו.

Barbie

New member
אני מניח שאכן ככה זה. טוב.

אם הוא יחליט לעשות במידע הזה שימוש, עדיין תתפלאי על מר גורלך ?

ליאן.

New member
לא נעים.. לא נורא..

קורה שמדי פעם אני מקבלת SMS לפלא כתגובות לדברים שכתבתי כאן וברור לי שפרטיות - אין כאן.. אני חושבת שאם הוא כבר יודע שעלית עליו, כדאי שיחשוף עצמו כבר עכשיו ולא ישחק משחקים. נדמה שיש בינכם עניינים לא סגורים ושיש בעיות לתקשר. דברו ולבנו ביניכם את הדברים.. אין ברירה.

טוב, מספיק ברבי

ברבי, רק לפני יום או יומיים אמרת שאנשים שופטים אותך לפני שפתחת את הפה. אז עכשיו אחרי שבפעם המי יודע כמה פתחת ואחד ג´ורה, תרשה לי לומר שהבנתי מה דעתך בנושא, ואני אשמח לשמוע עכשיו דעות של מישהו אחר. אני פורשת לעת עתה. שיהיה לך לילה טוב וירח מקסים להנות ממנו.

Barbie

New member
יופי טופי. אם הבנת, אז משימתי כאן

נסתיימה. נשאר רק לחכות לשיגור הבא.

Barbie

New member
תודה רבה.

(זה היה מסר לא פרטי. לידידים שלי אני יכול לשלוח מסר פרטי).

orrrr

New member
את מצחיקה,

אל תתייחסי לברבי, הוא קריקטורה

אולי...

אבל הוא קריקטורה שניסיתי למתן כאן בעבר כאשר ניסה לפגוע ברגשות של אחרים, ללא הצלחה, מיותר לציין, ות´אמת, די מיציתי....

ליאן.

New member
?!

אני לא חושבת שזה מתפקידך למתן את אנשי הפורום. מן הסתם, ניתן לומר שהעניין הדדי ושהוא גם די ניסה ´למתן´ אותך, ללא הצלחה.

אכן לא מתפקידי, ליאן

מתפקידך. מתי דברים שלי דרשו התמתנות? מתי רבתי אני בצורה כזו או אחרת עם כותב אחר בפורום?

ליאן.

New member
נכון, זה מתפקידי

ולכן דברים יטופלי על ידי. לא טענתי כי דברייך דרשו התמתנות, רק נתתי דוגמא לכך שכפי שאת רואה שאחרים צריכים להתמתן, אחרים עלולים לראות אותך באותו אופן. הכל עניין של השקפה.

קשה.. ../images/Emo12.gif

אני חושב שאם הוא משחק איתך משחקים - אל תתני לו. אל תהיי איתו בקשר ואז לא יהיה לו מה לכתוב עליך. תעברי הלאה, אפילו שזה קשה.. דניאל

למעלה