בעיה

בעיה

הסתבר לי לפני זמן קצר שהאקס שלי, זה שדיברתי עליו כאן רבות, קרא את ההודעות שלי פה, אני לא יודעת כמה הוא קרא, אולי חלק אולי את כולן. אני גם לא יודעת מה שם המשתמש שלו, כך שזה יכול בעצם להיות כל אחד ואחת מכם. הוא גם לא היה אמור לדעת את שלי או שאני כותבת כאן בכלל. אז לך, אקס יקר, יפה שעלית על זה. מה עכשיו?

dudusch

New member
אחד פחות לחשוש... ../images/Emo9.gif

אז מה אם הוא קרא אותן? את יכולה לראות בזה עוד תירוץ לעליבותו, נבזיותו, או שאת יכולה להתייחס לכך כמו שאת מתייחסת... בהומור (זה הומור, לא?) בכל אופן, אם תגלי מי זה...
כיף לראותך

אופקקקק

New member
זה כבר עושה אותנו שניים../images/Emo24.gif

היי ממי. אל תדאגי..שיקרא! גם ככה אתם לא ביחד שיתפוצץ! אולי לטובתו שיפנים פה כמה וכמה דברים. ממש חוצפה לעשות דבר כזה.. מזל שאף אקס שלי לא מתעסק עם אינטרנט...בעצם! שיתעסקו! ומצידי שיראו כל מה שכתבתי אין לי מה להסתיר בגלל זה אני פה!

אין לי מה להסתיר, זה לא העניין

אבל אני מתה לדעת מי זה. מה היוזר. צימצמתי כבר את הרשימה. לא יפה ככה להתגנב לי מאחורי הגב ללא ידיעתי. עכשיו וכנראה מזה זמן מה הוא יודע. גם אני רוצה לדעת. הדדיות זה שם המשחק, לא?

s0uljacker

New member
יכול להיות שאין לו user?

אולי הוא רק קורא בלי להשתתף... (...big brother is watching) בכל מקרה... אם היה רוצה כבר היה מזדהה (אני חושב) ואם הוא לא רוצה (ולא מתחזה מאחורי שם אחר...) אז למה זה צריך להטריד אותך?

MemphisRaines

New member
וכי זה משנה משהו ?

זה פשוט לא משנה הוא קרא את זה וזו בעיה שלו את כתבת והוצאת מהלב הוא קרא ואולי הבין משהו ויכול להיות שלא אגב היה לי קטע דומה לפני כמה חודשים החברה שלי שהיתה אנטי פורומים ודיברה נגד כל נושא הפורומים בצורה מטורפת הופיעה יום אחד בפורום אחר בו אני כותב ולא סתם הופיעה אלא במתקפה ישירה ומה עושים נגד זה - כלום נותנים לו או לה את האפשרות להוציא ולפרוק וממשיכים הלאה
שרון

זהו, שזה משנה המון

כשכותבים דברים מהסוג של מה שאני חשפתי כאן! והלוואי והיו לו הביצים (סליחה) לעלות כאן מולי כשכתבתי את כל מה שעל ליבי.

MemphisRaines

New member
וזו כנראה אחת הסיבות שאתם לא ביחד

או שאולי אני טועה יש לי תחושה שהבחור לא ממש התחבר אלייך אם כי זו רק תחושה שלי ואלי זו פשוט מראה למה שקרה לי עם החברה האחרונה שלי שיום אחד כשלא הספקתי להתקשר העבירה מסר מאד ברור שהיא פגועה ובאותה הזדמנות הזכירה לי שכתבתי משהו עליה בפורום מסוים שימי עליו קצוץ הוא לא ידע להיות ישר ואמיתי וזו בעיה שלו את תמשיכי בדרך שלך שרון

voguemaster

New member
הוא אובססיבי או מה ???../images/Emo46.gif

כן בעיקרון זו זכותו לקרוא משהו שרשום בפורום ציבורי. מצד שני, החוק לא מטפל במקרה של STALKING או מעקב מכל סוג אחר שהוא ע"י בנאדם פלוני. בכל אופן, לרדת לרמה כזו של שפלות זה פשוט ביזיון. נחשוב על זה לרגע. הוא עד כדי כך לא בטוח בעצמו/קנאי/רכושני (מחקי את המיותר) שהוא מרגיש צורך לעקוב אחריך לפורום ולקרוא מה את מרגישה ?? מרגיז משהו...! וגם פחדן. אבל מילא. מה שיותר מעניין אותי הוא איך לכל השדים או גילה מה את כותבת ואיפה ? מי סיפר לו ? נקודה יקרה, זו נקודה למחשבה בשבילך... אלי נ.ב. אם תצטרכי עזרה, אני כאן

לצערי

נראה לי שסיפקתי לו כלים בשפע... הוא כניראה הכיר את הפורום וכתב בו לפני. לא חשבתי על זה. היינו יחד ארבעה חודשים, נראה לי סביר שאם היה כותב כאן הייתי יודעת... מסתבר שלא! שלחתי לו מתישהו מאמר מהפורום שהוא כניראה קרא כאן קודם. מכל הפרטים שכתבתי על עצמי ועליו, לא היה קשה לנחש...

טל קר

New member
יש חוק חדש נגד סטוקינג. אבל לקרוא

במקום ציבורי כמו האינטרנט הודעות של מישהו אחר, לא נכנס להגדרה. (עוד אחת פחות לחשוש ממנה ברשימה)

שאלה רגע

נניח שאתם קוראים תמים בפורום ולפתע מגלים הודעה שיכולה להיות עליכם. לאט לאט מתברר לכם שזה אכן עליכם. תפסיקו לקרוא?? תעזבו? ואם הוא לא תמים? אתם לא מבינים אותו אפילו קצת? אקסית שלו כותבת עליו ברשת, איך הוא לא יתעניין?

MemphisRaines

New member
הוא יכול לעשות מה שבא לו

כל עוד הוא לא פוגע בה הוא יכול להגיב וזו זכותו הוא יכול שלא כתבתי כבר שהחברה האחרונה שלי הופיעה יום אחד באחד הפורומים בהם כתבתי ותקפה אותי במלוא העוז ( היא לא ציפתה שאלעה עליה תוך 20 שניות ) זכותה לכתוב מה שהיא רוצה כל עוד היא לא מוציאה את דיבתי ( והיא לא עשתה זאת ) אני בחרתי לא להגיב בפורום אלא לתת לה את ההרגשה שאני לא מודע לזה שו היא למעשה כשנפרדנו ( וזה לא היה גורם לפרידה ) הזכרתי לה את זה והוספתי שזה היה דיי מצחיק לגלות שהיא כמתנגדת פורומים וותיקה עשתה שימוש ציני בפורום שרון

להיפך

האובססיבית בסיפור היא כנראה אני. זכותו לקרוא. מאמי, תהנה! ותרשה לי גם להקדיש לך בהזדמנות חגיגית זו שיר sometimes i feel i`ve got to run away i`ve got to get away from the pain that you drive into heart of me you don`t really want it any more from me to make things right you need soneone to hold you tight once i ran to you now i run from you this tainted love you`ve given i give you all a girl could give you take my tears and that`s not nearly all...

Barbie

New member
כולם גיבורים גדולים,

עד שמישהו שמכיר אותם מגיע.

Barbie

New member
ואם היא היה יושב בצד השני של הפאב,

שבו את נמצאת ? והוא, מן הסתם לא חייב לך כלום, לא בא להגיד שלום ? ואולי אפילו היה נראה קצת שונה. מה היית עושה אז ? עוברת בפאב, ואומרת לכולם שהוא עוקב אחרייך ? יש לך משהו להסתיר ?

ברבי

שוב, אין לי מה להסתיר, והשם שלי והמון דברים עלי, כתבתי כאן ללא היסוס. שזה יותר ממה שאתה יכול לומר. ואם הוא היה נכנס לאותו פאב ורואה אותי, ונשאר בפאב אבל מסתתר ממני, זה בלי ביצים לדעתי!

Barbie

New member
אז לי יש מה להסתיר.

למה את חושבת שמה שמחייב אותי מחייב אותך, ולהיפך ? מספיק עם תקיפות הנגד על כל תגובה. הבנו. תשובות ענייניות. הוא אולי חסר ביצים (אולי הוא לא שם עלייך כהוא זה, ופשוט בפורום מסיבותיו, שהן לא מעניינך ?), אבל ודאי לא מטרידן או כל מיני שטויות, שכל מיני ´גברים רגישים´ למיניהם כתבו (בשביל להתחיל איתך). חלאס - לא כל מה שמישהו עושה הוא עניינם של כולם. תנו מינימום קרדיט לבנאדם (וזה עוד האקס שלך, אז אני בטוח שהוא בעל רמה).

למעלה