בעיה...

גאולונת

New member
בעיה...

הכלבה שלי מסוג גולדן רטריבר... וכדדי להקל עליה מהחום סיפרנו אותה בפעם הראשונה היה בסדר... אבל בפעם השניה(אצל אותו ספר...) והוא ממש פצע אותה!!! כל הפתמות שלה היו פצועות כאילו שכח שיש לה כאלה!!! הצוואר והיה פצע אחד שהיא ממש גירדה והוא דימם! ואני חייבת לציין שהיא כלבה שקטה ולא מתפרעת ובסיפור הראשון ישבה בשקט כמו אמיצה! ממש מעצבן....וגם שהו נורא מוזר אחרי התספורת היא פשוט תחילה להסריח ברמות וזה לא מגיעה מהאוזניים הוט' הביא לנו חומר מיוחד לניקוי בריח אקליפטוס-מנטה...ואנכנו מנקים לה קביעות אז זה מהגוף... רחצנו אותה כבר פעמים והריח לא עובר... וזה פשוט מגעיל לחבק אותה והריח נדבק לבגדים ואני כל כך מתגעגעת לחבק אותה אבל הריח מגעיל ושום דב לא עוזר!!! וזה התחיל דווקה אחרי הביקור אצל הספר... אולי לפני זה הספר סיפר כלב נגוע בפטריה או משהו ואז הדביק את הכלבה שלי? אני נואשת מה עושים?

zooom360

New member
../images/Emo124.gifרעות? אולי תוכלי לעזור פה

פעם הבאה להשאר עם הספר\ית בזמן התיספורת כדי לדאוג שהוא\היא לא משתמשים באלימות!

רֵעוּת

New member
לא יודעת מה להגיד../images/Emo4.gif

אין שום הצדקה שפטמות יפצעו במהלך הטיפול אם יודעים כללי זהירות בסיסיים, כנ"ל לגבי הצוואר שפציעה בו מעידה על מתיחה לא נכונה של העור במהלך הגילוח. האם קילחו אותה ויבשו אותה כחלק מהטיפול? אם לא אז זה הסבר אחד לריח. כשאתם מקלחים אותה בבית אתם בטח לא יכולים ליבש אותה באופן יסודי לכן זה מחמיר את הריח. מה בדיוק הוטרינר אמר על המצב של העור? יש אפשרות לצלם תמונות של הנגעים? אני ממליצה לדבר עם הספר להניח את הדברים על השולחן, וגם לשמוע מה יש לו להגיד. מהתאור שלך לא יודעת מה הוא יכול להגיד שיצדיק את המצב אבל א. תמיד רצוי לתת לצד השני סיכוי וב.גם אם לא יהיה הסבר לפחות הספר ילמד מהטעויות לטובת הכלבים הבאים. אגב, רק לידיעה כללית כדי שלא יהיה לה חם בקיץ לא חייבים לגלח אותה, טיפול של הברשה מקצועית ניקוי וסידור יעזור לה להתמודד עם החום בצורה טובה לא פחות.

NoKi2sh

New member
מסכנה.

פחדתי בדיוק מזה. סיפרתי אותה בבית, היא אמנם לא יצאה משהו משהו (עדיין יפה שלי) אבל לפחות לא קרה לה כזה דבר. *חיבוק*

גאולונת

New member
...

גררר...בא לי לעבור לו גם על הפתמות עם מכונה כדי שירגיש איך זה הבן№%"%:!!!!
אוף מישהוא יודע מה עושים עם הריח? הוא בילתי נסבללל..........
אני חושדת שזאת פטריה.... טוב ביום שני אני אחפש לה שמפו נגד פטריות(יש כזה בכלל?) וגם בושם....

NoKi2sh

New member
לא בושם!!!

יש לה עור מגורה ופצוע, הוא ישרוף ויכול לגרום לתגובות עוריות רעות עוד יותר... אין לי עצה, איני ווטרינר, מצטערת.. צריך לחתוך לו איברים אינטמיים עם מכונת גילוח. נראה כמה אמיץ הוא יהיה.

גאולונת

New member
אממ...

הפצעים עברו ממזמן כתבתי על זה :כי זה בתור רקע כי מאז היא מסריחה... ב.כדי שתזהרו מספרים כאלה...

רֵעוּת

New member
אז עוד מחשבות

בדקתם אצל הוטרינר אם יש פטריה? הוא יכול לבדוק את זה וזה דורש טיפול. תשאלו את הספר באיזה שמפו הוא השתמש, אולי היא רגישה והוא השתמש בשמפו רגיל שיבש וגירה את העור ולכן יש עכשיו הפרשה מוגברת של שומן, במקרה כזה בפעם הבאה תדגישו שישתמשו בשמפו לעור רגיש, גם החפיפות שלכם אם הן לא נעשות בשמפו רפואי לעור מגורה, מגבירות את הפרשת השומן ומחמירות את הריח. ועוד שאלה, יש סיכוי שבלי קשר יש לה פרעושים? גם פרעושים גורמים לפרווה מלוכלכת ומסריחה.

גאולונת

New member
וואי! תודה רבה!!!!../images/Emo13.gif

כן השתמשנו בשמפו רגיל כי הקודם נגמר... וגם היעילות של התרופה נגמרה ולא הספקנו לקנות חדש ויש מגפה של פרעושים כי בגלל כמה נשים מבוגרות חושבות שהן "מועילות" לחתלתולים שרק נולדו ומאכילות אותם בעוף! טרי! ואז הם מתים...ואיפה?ליד הביית שלנו למה? כי הם מחכים לאורוחה שלהם... איזה סבתות מעצבנות הן לא מבינות שהן עושות יותר נזקקק!!!!
טוב זה לא למקום... סליחה... בכל מקרה ממש תודה על העזרה!

למעלה