בעיה

בעיה

יש לי כלב כבן 4 חודשים , הבעיה אצלו שבאים ללטף אותו הוא עושה פיפי פתאום יוצא לו בלי הודעה מוקדמת ובכמויות . רציתי לדעת האם זאת בעיה בדרכי השתן ואולי יש טיפול לזה.

שלום../images/Emo20.gif

ברוכה הבאה לפורום, בעקרון צריך לגשת ולשלול בעיה רפואית (כמו דלקת למשל), ואחכ לפנות לפן ההתנהגותי. איזה סוג הכלב? מה גרם לשינוי? מה היחס שהוא מקבל ביום? כמה טיולים? האם כבר מחוסן לגמרי? יכול להיות שזאת התרגשות ואם כן, פשוט להתעלם ולא לכעוס עליו, אפשר להרים אותו ולקחת אותו החוצה שיבין שהוא עושה בחוץ. האם הוא כבר מחונך לצרכים באיזה שהיא צורה?

כלבי

תודה על עזרתך אבל מה קשור שזיף מתוק? צרכים עושה יפה בחוץ, ועשה את החיסונים הנדרשים.

katam

New member
גם אצלינו זה היה

הכלב עשה יפה מאד מחוץ לבית אבל שבעלי חזר הביתה הוא עשה פיפי מהתרגשות. להתעלם . כאשר הוא יהיה גדול יותר הוא ישלוט טוב יותר בסוגר. בין היתר זה בגלל גילו הצעיר.

באיזה גיל הוא הפסיק?

פיקסי כמעט בת שנה וחצי ועדיין עושה את זה... אני כבר איבדתי תקווה! ידוע לי שלרוב זה עובר בסביבות גיל שנה, אבל יש כלבים שסוחבים את זה גם כל החיים....

לא מדוייק..

להרים ולקחת אותו החוצה לא יגרום לו להבין שהוא צריך לעשות בחוץ.. כי הוא פשוט לא מודע לעובדה שהוא משתין.. וגם זה לא תמיד שינו שגורם לזה.. גם אצל פיקסי זה לא היה מההתחלה ולא היה שום שינוי.. פשוט זה לא מתחיל מהרגע שהם נולדים..

למעלה