בעיה

• פותח הנושא Nat87
  • פורסם בתאריך

Nat87

New member
בעיה ../images/Emo7.gif

חלקכן מכירות אותי וחלקכן לא... למעשה כמה מכן כבר הבהירו את עצמן לגבי דעתן בנוגע ליחסים עם בני זוג ממדינות רחוקות וזרות, אך ברוב טיפשותי לא הקשבתי לעצותיכן.. בחרתי להמשיך בקשר הזה ועכשיו אני ממש שבורה.. הבחורה שבה אני מאוהבת לא יצרה איתי קשר כבר יותר משבועיים ולפי איך שאני רואה את זה לא נראה לי שהיא מתכוונת לעשות זאת בהמשך... אף פעם לא חשבתי שהיא תעשה לי דבר כזה
... אני לא יודעת מה לעשות או איך להמודד עם זה.. אני עדיין אוהבת אותה למרות הכל.. עד כדי כך שאני ממשיכה להתחבר במסנג'ר שבו נהגנו לדבר (בתקווה שתתחבר שוב).. פשוט קשה לי לקבל את העובדה שאני לא אראה אותה שוב.. קשה לי להשלים עם זה.. בבקשה עזרו לי מקווה לשמוע מכן, שיהיה לכולכן שבוע נהדר ותודה מראש.

black hock

New member
מה יש להגיד על זה?

תפסיקי להכאיב לעצמך דרכה את חייבת להמשיך בחיים. למצוא אהבה חדשה. אל תגבילי את עצמך לאהבה הזו שאפילו את הבנת שהיא בלתי אפשרית...

Nat87

New member
כן...

היא לא התחברה במשך שבועיים בהתחשב בעובדה שנהגנו לדבר כמעט כל יום..

שלום לך

נשמע כמו הזדמנות נפלאה מאד שהיקום זימן לך על מנת להרפות מהקשר הלא בריא הזה. נסי לראות את זה כך, מהפן הזה, ולקבל את המציאות כפי שהיא. וזכרי שהזמן גם הוא מרפא

Princess Maya

New member
מסכימה

אין טעם לייסר עצמך בקשר-לא-קשר. אהבה היא עניין הדדי, ואהבתך אליה זקוקה לתחזוק ע"י קשר מצדה. אם היא לא מתחזקת אותו, אין טעם שתנסי להחיות את האהבה בכוח - החיי את עצמך במקום!

rongostar

New member
היי נט

הרי נורא קל לי לייעץ לך לעזוב את זה ולהמשיך הלאה. וגם אם היא כן מתחברת, לא לחזור אליה בזחילה, ולא להתחנן, ולא ולא ולא. ואת הרי יודעת שזה מה שנגיד לך כולנו. אז אני רוצה גם להגיד לך חוץ מזה, שאני מניחה שרובנו כאן עברנו בצורה זאת או אחרת את מה שאת עוברת. זה קשה וזה קורע לב, זה מייסר וזה אוף מסביב לשעון, והמוח רץ. אז מה שאני יכולה להציע לך זה
ו
. ואם היא תחזור פתאום, ולא "תשמעי להצעות שלנו" ותחזרי אליה - זה גם בסדר, כי את שומעת לעצמך, ואת רק לומדת מכל העניין, גם דברים רעים וגם דברים טובים. זה נקרא "החיים", ואני מאחלת לך לעבור אותם כמה שיותר ב
. זה לא משנה כמה נתרום לך עצות משלנו, בסופו של דבר לומדים הכי טוב מהנסיון האישי. בהצלחה, ומוזמנת לספר מה קורה.

../images/Emo45.gif

מי אמרה שהקשר לא בריא? הקשר הוא קשר. אין לו קשר לבריאות (לא התכוונתי למשחק מילים). ה"לא בריא" זה מה שאת עושה לעצמך עם זה. שבועיים... רק לי זה נראה מוזר?

למעלה