בעיה!

סימסית

New member
בעיה!../images/Emo7.gif

יש לי ג'וקים בבית,(זה רציני)לפני שלשום היו 2 ג'וקים אחד בשרותים אחד בחדר של אח שלי,שלשום אחד בפרוסדור אחד במטבח,אתמול,אחד אצל אח שלי ואחד אצלי במיטה!!!!!כאילו,אני הלכתי לישון ופתאום הרגשתי אותו וזרקתי אותו ואז קלטתי שזה ג'וק,והתחלתי לצרוח!וההורים שלי כועסים עלי שאני כזאת פרנואידית,והם כבר 3 ימים אומרים שהם יזמינו ריסוס!אני לא רואה את ידידי המרסס אצלנו!ועוד החדר שלי מוזיאון לחרקים והם מתלוננים שאני מתלוננת כל הזמן!אני לא יודעת כבר איך להגיב להם,לפעמים מרוב עצבים אני מתחצפת ואז הם עוד יותר כועסים עלי! מישהו יכול לתת עצות?זה הכל אמיתי נשבעת לכם,אתמול לא ישנתי כל הלילה(עכשיו אח שלי העיר אותי)מחשש שעוד ג'וק יחליט לחלוק איתי את המיטה שלי!!!! תודה מאש!

lilo4

New member
אאוץ'

אני חושבת שאת צריכה לדבר עם ההורים שלך בשקט. תסבירי להם שזה ממש ממש ממש לא נעים לך שיש לך ג'וקים דוחים בחדר, ותבקשי מהם להזמין ריסוס כמה שיותר מהר. אה, אם יש לך שאריות של אוכל או כאלה בחדר, מומלץ בחום להעיף אותם, כי אז יבואו פחות ג'וקים. אם את רוצה, את יכולה להשאיר בחדר ליד המיטה ספריי כזה נגד ג'וקים, וכל פעם כשתראי אחד כזה תיכנסי בסבתא שלו. אני ממש מבינה על מה את מדברת. זה ממש מגעיל לגלות שאיזה ג'וק החליט לעשות איתך מסיבת פיג'מות...

סימסית

New member
שמעי...

אין לי אוכל בחדר,החדר שלי נקי!הוא פשוט מושך חרקים בגלל הצבע (ורוד וסגול בהיר)וזה כנראה גם הביא ג'וקים!אבל היה לי חושך!!!איזה ג'וק טמבל ישים לב לאן הוא הולך בחושך???!!? זה נורא מעצבן!ואני לוחצת על ההורים שלי להזמין ריסוס אבל הם אדישים מידי הם אומרים:"מתישהו,כשיהיה לנו זמן"מה זמן?!הבת שלהם עומדת למות מהתקף לב ולהם יש זמן????אם הבית היה תלוי בהם הייתי מתה!!!ו...אם את חושבת שאני צריכה ריסוס ליד המיטה את צריכה לבוא אלי מתישהו ולראות את הארון שלי(זה ארון כימי)מלא ריסוסים...האמת,יש לי את כל סוגי הדוחי יתושים,2 מחבטים,מתקן לתבליות ונוזל עם שני סוגים של טבליות,(רייד וספירה)וכל סוגי הריסוסים חוץ מ k400 שבמקומו יש לי פעמיים רייד ופעמיים k600 אבל זה לא עוזר!!!!! וד"א מתחת למיטה יש לי את 2 המחבטים,רייד,רייד מקס וזה גם לא עוזר!כי כשאני בהלם אני לא יכולה לחשוב על כלום רק לצרוח!!!! נראה לי שאני אצטרך למצוא לי חברות להתנחל אצלן במהלך החופש!!!! זה סיוט!!!!! אין לכם מושג כמה!!!! לקום באמצא הלילה ולגלות שיש לך ג'וק במיטה?! ועוד לחשוב שזה סתם לכלוך ולזרוק אותו ולשמוע צליל של אבן!!!!ולהדליק את האור ולגלות שזה ג'וק הולך שם!!!!!!!!!!!!!! איכככככככככככככככככככככסססססססס!!!!!!!!!!!

uselesss

New member
שמעי..

הבית שלי בדיוק ככה, גם אני מתעוררת עם ג'וקים ויתושים ועשים.. עכשיו לפני 3 שנים פשוט צרחתי כשראיתי ג'וק ואטמתי את החדר שלי עם מגבות בלילה כדי שלא יכנסו.. אבל היום יש משהו הרבה יותר יעיל..למעוך! תתגברי על הפחדים שלך, זה יכול להיות מאוד כיף..עם ג'וקים זה יותר בעייתי כי הם מהירים ממש אבל פשוט קחי נעל ביד אחת, מרסס ביד שניה ותתחילי לרדוף אחריהם! תהני!

*neta*

New member
זה מה שאני עושה שאני רואה ג'וק

וכמובן גם מדווחת להורים ואז אבא מרסס את כל הכניסות לבית.

lilo4

New member
הבנת אותי לא נכון.

לא אמרתי שהחדר שלך מלוכלך או משו....רק אמרתי שאם יש לך אוכל או כאלה- להעיף מהר. אררר! הורים! כמו שהציעו לך, את חייבת להתגבר על זה איכשהו. בפעם הבאה שתראי ג'וק- קודם כל תנשמי. תנשמי עמוק, ותגידי לעצמך "הוא קטן. הוא לא יאכל אותי. הוא לא יעשה לי כלום". ברגע שתגידי את זה לעצמך, את תהיי יותר רגועה, ותוכלי להתמודד איתו טוב יותר.

סימסית

New member
הבנת אותי לא נכון....

לא אמרתי שאמרת שהחדר שלי מלוכלך...סליחה אם הבנת ככה, אבל תודה על העצות!

גג23

New member
סליחה התבלבלתי - זה היה אמור להיות

בשרשור הקודם...

nonagirl

New member
שמעת על

ריסוס? הייתה לי כזאת בעיה בבית שלי ואז הזמנו מרססים...הלכנו לישון במלון למשך יומיים וחזרנו וניקינו את כל הגוויות שנשארו..

סימסית

New member
אמממממממ.......

נו וודאי!אתה עובד עלי...אם אתה מדבר איתי על ריסוס....חחח..! יש לי את כל הריסוסים חוץ מk400 ונראה לי שאולי גם k900 חסר לי!כל השאר יש לי!!טוב וגם רייד אדום אבל יש לי אותו רק בחום...אבל זהו! ו...הריסוס לא עוזר לי כ"כ כי אני חוטפת התקף כשאני רואה ג'וק ואני לא מספיקה אפילו לקחת את הריסוס(מתחת למיטה בלילה)ואת המחבט... אבל תודה!!!!!!

למעלה