בעיה

dinaaaa

New member
בעיה ../images/Emo4.gif

כשאני מאוננת לבד, לוקח לי זמן לגמור, בדרך כלל כחצי שעה, אבל לבסוף אני גומרת. כשהחבר שלי מאונן לי, אני ממש לא מצליחה לגמור. למשל אתמול הוא אונן לי, ולא גמרתי. לא הרגשתי שאני מתקרבת לגמירה אפילו. ניסיתי לאונן לבד כשהוא לידי אבל גם לא הצלחתי. יכול להיות שאני לא גומרת מהלחץ? כשאני לבד אני מצליחה לגמור, אומנם עם הרבה מאוד זמן, אבל אני יכולה להגיע למצב של גמירה. למה אני לא מצליחה לגמור כשהוא צופה, או כשהוא מאונן לי? ומדוע לוקח לי כל כך הרבה זמן לגמור כשאני לבד בחדר?
? זה טבעי?
איך מטפלים בבעיה? הייתי רוצה לגמור ע"י זה שהוא יאונן לי. תודה מראש

Yossssssi

New member
הכל בראש

יכול להיות שאת עדיין לא מרגישה הכי בנוח איתו, בכל אופן גם חצי שעה לבד זה הרבה זמן, לדעתי הממוצע לנשים הוא 15 דקות... תשקיעו יותר במשחק המקדים, יותר נשיקות, חיבוקים, ליטופים בכל חלקי הגוף אל תתרכזו רק באיבר המין באוננות, כדי לגמור צריך להעלות את רמת הגירוי בהדרגה, כמו כן את יכולה אולי לנסות להשתמש בעזרים, דוש במקלחת, רוקט פוקט וויברטורים למיניהם..

daniella1980

New member
תגיד לי מאיפה החלטת

מה הרבה ומה מעט בכל הנוגע לזמן הגעה לאורגזמה? היית פעם אישה? היית פעם האישה הספציפית שפתחה את ההודעה? מי אתה שתקבע כמה זמן צריך לקחת לה כדי לגמור? אני מאוד מקווה שהיא נתנה לדברים שלך להכנס ולצאת מהאוזן השניה. ולפותחת השרשור, את אחלה וזה נהדר שאת יודעת לגמור באוננות, וזה בכלל לא משנה כמה זמן זה לוקח. אני משוכנעת שעם הזמן תשתחררי גם איתו. הכל תלוי בתחושה הפנימית שלך, זה לא קשור לפיזיקה. כמה שתצליחי להיות מרוכזת ולהתרכז בגירוי המיני שלך ובמחשבות מיניות ובחרמנות ובגוף שלך, ככל שתלמדי להכיר אותו היטב וככל שתמשיכי לאונן בדרכים מגוונות או בדרכים שאת אוהבת, כך תלמדי לשלוט יותר בגמירה. זה עדיין לא אומר שחצי שעה זה הרבה, כי אין מושג כזה הרבה או מעט. זה כמו שתגידי לחבר שלך שיעשה משהו לגבי הס"מ של הזין שלו, כי הם הרבה\מעט מידי. זה את, וזה הגוף שלך, ותהיי גאה בו ובעצמך ואני בטוחה שיום יבוא וזה יגיע גם בנוכחותו, זה הכל עיניין של שחרור והרגשה אמיתית של אינטימיות וקירבה ופתיחות גמורה איתו - כך שתוכלי לשחזר בדיוק את אותו ריכוז ואותו גירוי שאת חשה כשאת לבדך. בינתיים אל תתני לתסכול לפגום ביחסי המין שלכם! הם יכולים להיות נהדרים גם בלי אורגזמה שלך. אני משוכנעת שאת נהנית מהמגע, מהמין, מההנאה שלו ומההנאה שלך. כל לחץ ותסכול ירחיקו הן את הגמירה והן את ההנאה המשותפת שלכם.

הכירי את גופך

מסכימה עם מה שדניאלה כתבה. לפעמים לוקח זמן, אך ככל שתכירי את גופך יותר ותדעי מה עושה לך טוב, זה יבוא יותר בקלות. בנוסף נכנסים למשוואה גם גורמים כמו ריכוז, שחרור, רמת החרמנות והגירוי, עכבות ועוד. נסי לכוון את הבן זוג שלך לנקודות שעושות לך טוב. נסי להיות נינוחה ורגועה ולהיות מרוכזת בזה. התסכול מונעים ממך להגיע ליעד. לרוב הנשים לוקח זמן לגמור, אך עם הזמן והנסיון זה פוחת.

בנוסף למה שדניאלה כתבה...

חצי שעה לגמירה ראשונה לא נראה לי חריג ובטח לא הרבה. אני מכיר לא מעט נשים שלקח להן הרבה שנים עד האורגזמה הראשונה שלהן... כמו שאומרים: "ציפיות - רק על כריות" תהני!!!

למעלה