בעיה..

nooofar

New member
בעיה..../images/Emo4.gif

היה לי חלום בו ידעתי שאני חולמת...ואמרתי לעצמי כל רגע שאני חולמת אבל החלום המשיך לי כרגיל...
ולא יכלתי לבחור מה לעשות..למרות שהייתי מודעת לזה שאני חולמת,והתלהבתי מהקטע...
!! ועוד משו..איך מגבירים צלילות בחלום??

nooofar

New member
ועוד משו..

קראתי על שיטות להגברת צלילות (כתשובה לשאלה שלי..) באתר של אלון ברמן,ועל שיטת הסיחרור... ושוב צצה שאלה: הבנתי,שכשאתה מסתובב אתה רק מגביר צלילות,ז"א שאתה כבר יודע שאתה חולם... אז אם נגיד אני לא מודעת לזה שאני חולמת ופתאום סתם בתוך החלום אני אסתובב סביב עצמי, אני אקלוט פתאום שאני בחלום??

nooofar

New member
משו באמת אחרון...../images/Emo9.gif

איך אני משנה סביבה?? *מקווה שסיימתי להיום...

לקשמי

New member
תשובות

גם לי קרה לפני כמה ימים (ממש לילה לפני הלילה שבו חלמתי את החלום הצלול האחרון שכתבתי עליו פה) שהיה לי חלום צלול אבל למרות שידעתי שאני חולמת הוא המשיך לי כרגיל. אני חושבת שזה עניין של מודעות, לפעמים אפילו בחלום צלול, אני כאילו שוכחת שאני חולמת ומפחדת לעשות כל מיני דברים וכו'. לגבי הגברת הצלילות, כשאני בחלום צלול מספיק לי לחשוב על הגברת הצלילות כדי שהיא תגבר. יש כאלה שפשוט פוקדים בקול "הגבר צלילות" וזה עוזר (זה בעצם כמו לחשוב על זה אבל רק "בקול רם"). לגבי הסחרור, אם את עושה אותו בחלום רגיל, יש סיכוי שזה יהפוך לחלום צלול ויש סיכוי שלא. אני חושבת שבעיקר מה שהופך חלום לחלום צלול הוא המודעות לנושא ולשים לב אם משהו לא הגיוני (ככה אצלי חלומות הופכים לצלולים, כשאני שמה לב שמשהו לא הגיוני). לגבי שינוי הזירה, בחלום צלול זה כמו הגברת הצלילות. לפעמים מספיק רק לחשוב על זה שאת רוצה לשנות את הזירה. שיטה אחרת היא ללכת ממקום למקום (למשל לצאת מחדר או מחלון או משהו כזה).

nooofar

New member
תודה :)

אגב..היום חלמתי שאני פותחת ת'פורום ואני מקבלת תגובה שהכותרת שלה היא :"תשובות"...רק לא ראיתי ת'שם משתמש..חח היה מגניב אם הייתי רואה את שלך.. *זה היה עוד לפני שפתחתי ת'פורום*

למעלה