בעיה !

maayan_y

New member
בעיה ! ../images/Emo4.gif

חברה בעיה! אני לא מצליח לקבוע את האווטלוק אקספרס כבררת המחדל של הדואר האלקטרוני. ניסתי ב2 דרכים: 1. כל פעם שאני פותח את תוכנת הדואר, היא שואלת אותי אם ברצוני שהיא תהייה בררת המחדל שלי- כמובן אני משיב ב- כן. 2. בדפדפן דרך כלים> אפשרויות אינטרנט> תוכניות. אין את האופציה של האווטלוק אקספרס. חשוב לציין שבררת המחדל של קבוצות הדיון הוא כן אווטלוק אקספרס. מה עלי לעשות? כניראה שזב אינו מותקן כראוי... יש למישהוא רעיון? תודה מעין.

noam01234

New member
הממממ

פתח את האאוטלוק אקספרס כנס לכלים>>אפשרויות>>בלשונית כללי יש שם 2 לחצים למטה שרשום עליהם "הפוך לברירת מחדל" לחץ עליהם (אם זה כבר מוגדר כביררת מחד הם יהיו בצבע אפור ולא יהיה ניתן ללחוץ עליהם) אם זה לא יעזור צרף הודעה נוספת - נתקוף אותו בדרך אחרת

maayan_y

New member
עדין לא עוזר... ../images/Emo7.gif

נעם זה לא עוזר. אני לוחץ על הכפתור שלא לחוץ (כי של הקבוצת דיון כן לחוץ), ואחרי שאני נכנס שוב לתוכנה (אקספרס) זה שוב אינו מוגדר. מה עכשיו?

noam01234

New member
אז....

התחל>>הפעלה תקיש את הפקודה הבאה: "C:\Program Files\Outlook Express\msimn.exe" /reg הגרשיים הראשונים הם בתחילת השורה לפני C נקודותיים הגרשיים השניים הם אחרי msimn.exe לאחר הקשת הפקודה הזו (לא תראה שום דבר על המסך) תכנס שוב להגדרות של האקספלורר ונסה לשנות את אאוטלוק אקספרס לברירת מחדל אם זה לא עוזר השלב הבא הוא טיפול ברישום....

למעלה