בעיה...

fresh mishmesh

New member
זה בסדר

אפרת זיו גרה במרחק קילומטר ממניף ואני חברה של הבן שלה, אז אני יכולה לדבר איתה וגם אם לבית ספר אכפת (למרות שזה ממש לא נכון)- הם לא יעשו כלום בקשר לזה...

fresh mishmesh

New member
בעיה...../images/Emo4.gif

שלשום קיבלנו את הלוח מבחנים, ואז ראיתי שהטיול השנתי שלנו יהיה בתאריכים 16-20.11 עכשיו הסתכלתי בתאריכים באתר, וראיתי שסמינר י"ב הוא בתאריכים 20-22.11 מה עושים עם זה
אני יודעת שדי הרבה מהשכבה שלי ירצו לבוא, אבל זה פשוט מתנגש... מה יהיה?

זורקה

New member
היי רגע!!

גם הטיול שנתי שלנו הוא ב 16-20.11
אז מצד אחד
אבל מה באמת עושים??

fresh mishmesh

New member
אתם גם נוסעים להרי אילת?

אצלנו הטיול השנתי של י"ב תמיד היה ארבעה ימים, ולא חמישה... ואני יודעת שזה מוקדם מדי לדבר בכלל על סמינר י"ב ובלה בלה בלה, אבל--- אם לא נדבר על זה כמה שיותר מוקדם עם לטיסיה (הרכזת החביבה שלנו...) בסוף ניתקע עם זה...

kedeman

New member
דברו על זה כמה שיותר מוקדם

אולי תצליחו להזיז את הטיול השנתי או את סמינר י"ב

fresh mishmesh

New member
את הטיול השנתי אין סיכוי שיזיזו לנו

בגלל שכל החטיבה העליונה עוברת טיולים שנתיים ביחד והכל כבר מתואם עם הלוח מבחנים והאירועים בבי"ס והכל השאלה באמת אם בתנועה יסכימו לשנות את התאריך... יש סיכוי שזה יקרה?

זורקה

New member
אני מאוד מקווה שיוכלו להזיז את

הסמינר!! את הטיול שנתי אין סיכוי שיזיזו. וכן גם אנחנו להרי אילת

רגע,

הטיול מסתיים בחמישי והסמינר מתחיל בחמישי. במקרה הכי גרוע תודיעו שהסמינר הזה כול כך חשוב שאם מוורים על הטקס בלילה.אני מצעיה ללכת לאפרת, ניר ומנשה ולהראות להם תבעיה. (כן, גם לאפרת, אולי היא תצעה עזרה.) לדעתי הסמינר הזה חשוב ביותר ושווה פספסוס הטקס.שהוא גם חשוב לגיבוש השכבה(אולי אתם למדתם מהשגיאות שלנו) אני מקווה של-לטיסיה ולשי ולשלישית יהיה מספיק שכל לגבות אתכם. הגרעין בטח יעזור. אבל לדחות סמינר זה סיפור מהפטרה. לדעתי תצטרכו להתפשר בכול מקרה תעדכני אותי.

fresh mishmesh

New member
לדחות טיול שנתי או למצוא דרך להגיע

מהטקס (שאגב, השנה הוא רק לי"ב, ולא לכולם) או מסוף הטיול אל הסמינר זה עוד יותר סיפור מהפטרה מאשר לדחות סמינר הבי"ס לא יעשה כלום כי לא אכפת להם מהתנועה לשלישית? ואני אדבר עם הגרעינרית והמד"בית שלי... יהיה בסדר, אני מקווה

kedeman

New member
זה גם אפשרות

או לצאת מוקדם יותר מהטיול השנתי או לאחר לסמינר י"ב אם כל י"ב של המועצה שלכם (אלה שמגיעים לסמינר) יוצאים לטיול אז פשוט תודיעו בתור מועצה שאתם מאחרים ובמקום להגיע עם כולם בצהריים תגיעו בערב (אני לא יודע את השעות של ההגעה... זאת אמירה כללית) ואם גם רמת הגולן נמצאים איתכם באותו זמן באילת.. אולי המועצות שלכם ישכילו לשתף פעולה ולארגן לכם הסעה משותפת משם (זאת רק העלאת רעיונות, אני מודע לזה שאלה לא רעיונות מושלמים ושהם אולי אפילו טיפה תמימים... מה לעשות, אני לא מכיר לגמרי את הכל)

fresh mishmesh

New member
שי, הטיול השנתי באילת...

כדי להגיע לסמינר (שסביר להניח שהוא יהיה איפשהו במרכז, פחות או יותר) נצטרך לנסוע איזה 5 שעות, אפילו יותר... נראה לך שהקמצנים האלה יסדרו לנו הסעה?... אתה באמת תמים מדי טוב, כמו שאמרתי צריך לדבר על זה עם הרכזת אזור והגרעינרים, כי חבל ששתי מועצות יפסידו את הסמינר... מישהו יודע מה עושים בסמינר הזה בכלליות?

זורקה

New member
לא נראה לי יארגנו הסעה מאילת לסמינר

וזה גם לא יהיה הגיוני שנחזור הביתה מאילת לגולן (!!!) ואז ללסמינר... נראה לי נגיע באיחור די "קטן"... גרררררר

קשתונה

New member
אבל זהר...

אנחנו יוצאים ביום רביעי לפנות בוקר כנראה לא? בכל מקרה...מי ירצה לבוא אחרי הטיול השנתי? ואל תגידו מי שחשוב לו...כי אצלנו אנשים שבחיים לא היה להם קשר לתנועה רוצים לבוא לזה... ואת הטיול שנתי שלנו כבר הזיזו...מה נעשה?:(

kedeman

New member
סמינר י"ב לפי מה שהבנתי

עד כמה שאני יודע סמינר י"ב לא מתעסק בתנועה אלא מתעסק בלעשות שנת שירות באופן כללי או משהו כזה ויש שם שוק של שנות שירות ומכינות שמסתובבים ואפשר לבדוק כל מני זה בערך מה שהבנתי..... תהנו מזה! סוף סוף מצשהו שאני לא יכול להסביר עליו שעה!!

נ ו ם

New member
לא מדויק

שנה שעברה לא היה שוק שנות שירות. (אבל כמעט בכל הי"ס שיש בהם גם קיבוצים יש משהו דומה). אני מניחה שלא היה בעיקר כי האינטרס של התנועה הוא שיצאו לגרעין עודד. הסמינר מתעסק בבחירה באופן כללי, ובפרט בבחירה להתנדב לשנת שירות וכו'. הוא כן די מכוון גרעין עודד (למרות שלא באופן ישיר ולמרות שלא מדריכים אותו גרעינרים). שנה שעברה היו כמה הרצאות ממש מעניינות.

למעלה