בעיה

sweetcherry

New member
בעיה../images/Emo124.gif

אתם מוכנים לפרט את כל השלבים שאני צריכה לעשות בדרך ל"פעם הראשונה" שלי. כלומר אני רוצה לקחת גלולות ולעשות בדיקת איידס ומחלות שמועברות ביחסי מין.ואני רוצה שכל העניין יהיה אנונימי ושהורי לא ידעו מזה דבר. אני ממש אודה לכם אם תסבירו לי איפה אני עושה את כל הבדיקות האלה.

מממממממ.........אני אנסה

פעם ראשונה לדעתי לא צריך לעשות בדיקת איידס אם שניכם בתולים אבל אם אחד ממכם לא אז אפשר ללכת ביחד לכל מרפאה של האגודה למלחמה באיידס (ככה קוראים להם?!) שם הבדיקה עולה כסף (משו כמו 50 אני משערת) אבל אולי זה בחינם והבדיקה היא אנונימית יש עוד מרפאות..לא יודעת בדיוק פרטים (לא יצא לי) לבת הזוג- רצוי ללכת לגניקולוג (הוא מחוייב לא למסור פרטים להורים זו בחירה שלך) בקשי גלולות ותפעלי לפי הוראות הרופא לבן הזוג- אפשרי לבוא יחד עם החברה לגניקולוג ובכלל סחוב איתך תמיד קונדומים לשניכם- דברו על זה...ותתקדמו לאט כל פעם צעד קטן עד שתרגישו מוכנים

sweetcherry

New member
אבל....

אבל אני בתור הבת זוג שצריכה ללכת לגניקולוג,את מוכנה להסביר לי. (אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני בת 18 עוד חודשיים בערך,אז אין להורים איזה רשות לקבל מידע בתור אפטרופוסים מרשויות הרפואה?)

Pixy led

New member
לא, זה חשאי לחלוטין.

הגניקולוג/ית פשוט י/תתן לך הפניה למספר בדיקות (בדיקות-דם, אולטרא-סאונד), כדי לוודא שהכל תקין - ואז, תחזרי אליו/ה לקבלת מרשם לגלולות. אגב, מתוך עניין: למה חשוב לך שההורים לא ידעו?

EverMan

New member
ועוד איך צריך לעשות בדיקת איידס !

גם אם שניהם בתולים ! מספיק שתדרוך על מחט , או שהיה לך מגע עם דם של נשא בשביל להידבק. מה זה יכול להזיק להיבדק ? עדיף להיבדק ולא לחיות כל החיים בקאנטים.

למעלה