בעיה....

יובלי 309

New member
בעיה....../images/Emo123.gif

נימאס לי מהצינזורים של ערוץ הילדים!!!!!
למישהו יש כתובת לאתר בלי צינזור

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif אין מה לעשות.

ככה זה, ערוץ בעילגים. אם את רוצה.. תמיד יש אופציה אחרת.. >.>

Lust chan

New member
בעברית לא../images/Emo135.gif

באנגלית כאן: www.animelyrics.com יש כאן של הרבה שירים XD

Lust chan

New member
לאיכולה XD../images/Emo135.gif

עוד שלוש דקות הולכת לסרט "מיס סאנשיין" אומשו כזה, נראה הזוי XD

NoAmItA ChAn

New member
נצל"ש

יום אידיוטי. היה לי מבחן בתנ"ך - אין לי מושג איך הלך לי. קיבלתי את המבחן בלשון שלי - 94. ועכשיו לחלק הקקע ביום - היינו אמורים בשיעור תנ"ך השני ביום (לשון-תנ"ך-לשון-תנ"ך) להתחלק לקבוצות של ארבעה אנשים ולצייר נגד ובעד מלך (שמואל א'). היינו אני ועוד שלוש חברות שלי, וחברה אחת נראה לי שהייתה בקריזה. אני הצעתי משהו ולא הסכימו למה שאמרתי, והיא הציעה משפט אחד וכולנו הסכמנו, אבל אז פתאום חברה אחרת שלי הציעה משפט אחר, ואני והחברה השלישית שלי הסכמנו, אז היא התרגזה. בדיוק היה צלצול והמורה לתנ"ך אמרה לנו שמי שרוצה יכול להישאר עוד שעה כדי לסיים את העבודה במקום בבית (ליום ראשון) וכולנו הסכמנו להישאר. אבל חברה שלי הייתה, כאמור, מעוצבנת, אז לא היה לה אכפת והיא הלכה, משאירה אותי ואת שתי החברות הנוספות שלי בדד להכין את העבודה. ושתבינו, עד הקטע שבו היא הלכה רק תכננו איך זה אמור להיות וחשבו על משפטים. אבל האנטיפטית הזאת הלכה באמצע. היא צריכה לקבל 0.

../images/Emo15.gif נצלש התלהבות אטומית!

יאי! דודה שלי חזרה מחו"ל והיא קנתה לי ערכת קליגרפיה! (ערכת כתב יפאנית) עם אבן דיו וחותמות וצלוחית דיו וארבעה מכחולים והכול! מחרסינה ומאבן כמו שצריך! אני ממש ממש מתלהבת מזה! זה פשוט מגניב. אני אוהבת את דודה שלי! תמיד יש לה מתנות מוצלחות!

NoriChan

New member
נ..נ...צל"ש.... ../images/Emo113.gif

המ... חזרתי לפורום.. כי הבנתי שאנוכי לא יכולה בלי הפורום הזה ;; אולי נאי אל יגיב פה המון אבל בכל זאת אני רוצה לחזור... ואני מודה הייתי פה קוראת סמויה #__# אז.. המ... מישו..? ברוכה הבאה..? ד"א תכף אני משנה את החתימה:p

NoAmItA ChAn

New member
אלינורצ'אן 333333333>

בישיטבישיטבישיט חזרת 3333333>~ אני כ"כ שמחה TOT ברוכה השווה 333>~

למעלה