בעיה

SwisaGirl

New member
בעיה../images/Emo10.gif

אממ יש לי חברה נורא טובה שדי ניתקה קשר בחודש הראשון של החופש.. אז הלכתי עם חברה משותפת שלנו שאנחנו העצם נורא צבועות כלפיה כאילו נהיינו חברות שלה מרחמים והיא הייתה קרצייה נדבקת והכל.. הלכתי עם החברה המשותפת לים וסתם התחלנו לדבר על כל מיני דברים היא אמרה אוראל(החברה הכי טובה שלי) עצבנית מאוד בזמן האחרון.. אמרתי לה כן היא בטח במחזור.. אז הנה הקטע- לפני שנה היא סיפרה לי שהיא קיבלה וביקשה ממני לא לספר.. כמובן שלא סיפרתי אבל עברה שנה ושחכתי מזה יצאתי כלבה וסיפרתי להיא והיא הייתה מופתעת בקטע של "למה לא סיפרתן לי אני חברה שלכן".. ואנחנו כמובן ממש לא מתות עלייה... אוראל התקשרה אלי מח"ול וסיפרתי לה שקיבלתי אחרי הרבה זמן שלא קיבלתי בגלל הפרעת אכילה..ואמרתי לה שסיפרתי לחברה המשותפת.., היא שאלה אותי "סיפרת לה שקיבלתי" ואז קלטתי הכל ואמרתי לה "לא!, מה פתאום" ההיא המשותפת הכלה הזאת אח היא כל כך צבועה.. אמרתי לה לא להגיד לאוראל שסיפרתי לה וזה ברור היה בטעות.. מחר הן הולכת לסרט שאני לא רציתי ללכת לראות עם אוראל.. והיא תספר לה אני יודעת שאני הבאתי הכל על עצמי ועשיתי חרא והייתי חראית אבל מהנקודה הזאת מה לעשות?! אני יודעת שאוראל תכעס כי אמרתי לה שלא סיפרתי עכשיו אני לא יודעת מה לעשות אם מישהי הבינה מה הלך פה או בכלל קראה עד כאן ולא נשברה.. תגידו לי מה לעשותתתתתתתתתתת בבקשההההההההה ביי

שמעי..

אחד הערכים של חברות טובה הוא נאמנות, את לא כבדת אותו.. למרות שמחזור זה בקטנה, די שטותי להסתיר דבר כזה, אם זה מתחיל בדבר כזה אז עלול להפלט לך בשלב יותר מאוחר משהו יותר רציני. אז לפעם הבאה תשקלי מילים ובינתיים תגידי לאוראל שמה שאמרת זו צורת ביטוי שמבטאת את זה שהיא עצבנית ("היא במחזור") והחברה השניה כנראה הבינה את זה אחרת.. מקווה שעזרתי..

SwisaGirl

New member
אני יודעת שהייתי זבל אבל זה נהיה יו

תר מסובך שמעי.. אחרי זה החברה המשותפת ישנה אצלי כי הייתי לבד בבית ואוראל הייתה בח"ול והיא בכתה לי שאני מעדיפה יותר את אוראל ואוראל אותי.. ושזה בגידה באמון שהיא לא סיפרה לה.. אז זה שיא המובן חרשנו......

סתיו מם

New member
אני מסכימה עם רחלי

תגידי שנפלט לך, ושבכלל התכוונת שהיא במחזור כי היא עצבנית, ולא באמת. ולא הבנתי מה זה "זה שיא המובן חרשנו"

SwisaGirl

New member
ז'תומרת שממש הסברתי לילדה שזה ענין

של אוראל ושהיא לא סיפרה לה כי היא.. בלה בלה בלה שיא המובן פיתחנו את זה לשיחה של ממש

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif לפי דעתי את צריכה לומר

לחברה הכי טובה שלך ישר איך שמגיעים לפני שהחברה המשותפת אומרת לה שפלטת בטעות את זה שאת במחזור לידה ולא אמרת לה מקודם כי לא רצית להכעיס אותה כי באמת לא התכוונת ועם החברה המשותפת תספר לה תפסיקו להיות "חברות" שלה כי היא
ה!!! (סליחה מכול ה
לעומת הכלבים) והכי חשוב תאמרי לה לפני שהיא אומרת לה או תאמרי לה לפני שהיא יודעת שאת יודעת

למעלה