בעיה שקשורה לMASTER PAGE

juliazulay

New member
בעיה שקשורה לMASTER PAGE

אני מנחשת שזה מגיע מהעובדה שאני משתמשת בMASTER PAGE אחת הבעיות היא , שיש לי בדף MASTER PAGE עצמו כמה IMAGBUTTONS וכאשר לוחצים עליהם , אז אני מפעילה אירוע פשוט
void logOut_Click(object sender, System.EventArgs e) { Server.Transfer("Default.aspx"); }​
ממש כמו שאתם רואים סכה''ל להגיע לדף מסויים שכמובן הדף המסויים מוכל בתוך CONTENT , אבל כאשר אני לוצת לראשונה על הIMAGBUTTON אז אני אכן מגיע לדף הרצוי, אך אם אני לוחצת שוב על אותו הכפתור או כפתור אחר אני חותפת את השגיאה הבאה Error executing child request for meser/webMeser.aspx. את הב

juliazulay

New member
עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה

האם יש למשהו כאן כיוון יוליה

juliazulay

New member
אז במקרה הזה מה שקורה לי זה

שבפעם הראשונה שאני לוחצת על הIMAGBUTTON אני מגיעה לדף הרצוי, אבל אם אני לוחצת על קישור אחר, או על אותו אחד לצורך העניין אני מקבלת את השגיאה הבאה The resource cannot be found אני ממש לא מבינה אך לא נימצא, הרי הרגע עברתה לשם, אך שהו זה קשור לעבודה מול MASTER PAGE אני כמעט בטוחה, אך אין לי מספיק כנראה ידע לגלות את זה אולי משהו כאן יכול להבין את הבעיה אני מאוד אודה לו

24sharon

New member
לדעתי תשני לכתובת יחסית

עם ה~ הידוע והמקובל, ייתכן שזו בעיה של נתיב.

juliazulay

New member
תודה לך, האם אפשר לשאול אותך

עוד שאלה אחת ברשותך? במידה ולא תדעי אז לא נורא אני אסתדר אני משתמשת בפקד המוכן LOGIN ובתוכו יש את האירוע Logeo_Authenticate שכאשר אני עושה LOG IN אני עושה את כל הבדיקות ובמידה והמשתמש נכנס למערכת אז אני מיתוך אותו אירוע Logeo_Authenticate מייצרת בזמן ריצה כפתור בבקשה הקוד
public void creatEvents() { logOut = new Button(); logOut.Text = "יצאה מהמערכת"; logOut.Style.Add("background-color", "red"); Panel1.Controls.Add(logOut); logOut.Click += new System.EventHandler(this.logOut_Click); }​
הוא מייצר את הכפתור והכול בסדר, אבל כאשר אני לוחצת על הכפתור עצמו אז האירוע לא עובד בבקשה האירוע עצמו
void logOut_Click(object sender, System.EventArgs e) { Server.Transfer("~/Default.aspx"); }​
נורא פשווט כרגע, אני רוצה שזה יעבוד בכדי שמשם בעצם אני אעשה את הLOG OUT

24sharon

New member
לא בדקתי את הקוד

אבל למה לא להשתמש ב <LoggedInTemplate> ולהכניס לתוכו את הלחצן, ובא לציון גואל.

תשתמשי בפקד LoginView

יש לו בעצם שתי תבניות: אחת למקרה שהמשתמש לא נכנס עדיין (שם את שמה את פקד הלוגין), ותבנית אחרת למקרה שהוא כן בפנים. שם את יכולה לשים למשל את השם שלו, כפתור יציאה, וכן הלאה. הקונטרול ידע לבד מה הדבר הנכון להציג, ואת לא תצטרכי להוסיף כפתורים בזמן ריצה.

juliazulay

New member
שתיכם, צודקים ותודה, אבל..

נורא כיף לפעמים להתמודד עם בעיות ובעיקר מהסוג האלו, וזאת למרות שאולי כן אממש אחת משתי האפשרויות העומדות לרשותי, יהיו כאלו שיגידו עזבי מיותר יש לך מוכן כליל וחינם פשוט כחי והם צודקים, אבל עדיין אני חושבת שזה לברוח ולא להתאמץ עוד קצת זה רק יהפוך את החשיבה שלנו לפסיבית יותר ולא אקטיבית וזה מוביל לניוון של מחשבה, זו דעתי ואם משהו עדיין יוכל לעזור אשמח, יש לי כמה כיוונים, אבל אשמח לשמוע עוד ותודה בכול אופן

juliazulay

New member
פליז, כיוון משהו, אני ממש לא מוצאת

פתרון ,לאירוע הזה, למה זה קורה

למעלה