בעיה שמטרידה אותי מאד

rutycohen

New member
בעיה שמטרידה אותי מאד

שלום אני בת 27ואובחנתי כלקויית למידה עוד בסוף בית ספר יסודי למדתי במגמה עיונית ועשיתי בגרות אחרי הצבא עשיתי קורס מטפלות לגיל הרך אבל אני לא מצליחה למצוא עבודה האם לדעתך זה קשור ללקות למידה אני מוטרדת ממה שיהיה אשמח לקבל תשובה ותגובות מאנשים שיש להם בעיה דומה

שלום רותי וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

קודם כל יופי שבאת אלינו! לדעתי אין קשר בין לקות הלמידה שלך לבין הרצון שלך למצוא עבודה, אל תשכחי שמצב השוק בישראל כיום הוא קשה ביותר, והרבה דורשי עבודה מוצאים עצמם מחפשים זמן רב, אל תתיאשי, המשיכי לחפש ואל תחברי בי לקות הלמידה לבין תוצאות החיפוש, המשיכי להאמין בעצמך ותשתדלי להאזר בסבלנות, אני אישית מאמינה שלכל סיר יש מכסה - גם כשמדובר במקום עבודה
שיהיה לך בהצלחה ותספרי לנו מה קורה איתך!!
אפרת

rutycohen

New member
תשובה

אפרת אני מודה לך על העידוד אבל עדייןמלחיצה אותי העובדה שגם אם אני מצליחה למצוא עבודה אז זה לא למשך זמן רב האמת היא שאני די התיאשתי מהנושא

החזקת עבודה לאורך זמן...

היא כן ענייןמוכר על רקע הפרעת קשב וריכוז, האם אבחנו אצלך הפרעה כזו? בכלל תני לי יותר רקע על האבחון, היכן נעשה, מה היו התוצאות וההמלצות, היישומים ומה קורה איתך בכלל היום, אולי יש מקום לאבחון נוסף או לשינוי של טיפול? ממתינה לתשובתך. אפרת

rutycohen

New member
תשובה

הי אפרת! רציתי להגיד לך שמאד עוזר לי לשמוע את דעתך ולכן לשאלתך האם מצאו בעיות של קשב וריכוז אזעדכמהשידוע לי לא המלצות היו לתתתוספת זמן בבגרויות שזה לא עזר לי הרבה האבחון נעשה בניצן וכיום אני לא עובדת וזה מפריע לי מאד כמוכן אחרי הצבא היתי בטיפול אצל פסיכולוגית שאני בקשר איתה עדהיום והיא התאימה לי מקצוע עשיתי קורס מטפלות לגילהרך ועברתי אותו בציונים גבוהים אבל לאהצלחתי להשתלב בעבודה

rutycohen

New member
דברים ששכחתי להגיד

1הכי הרבה זמן שעבדתי היה כשנה במעון עופרה ובמעוןנווה שרת כשנה 2 אמרו לי שכדאי לנסות לקבל אחוזי נכות בביטוח לאומי מה זה אחוזי נכות אלו והאם הם קבועים

רגע רגע!! בואי נעצור!

קודם כל מה פתאום אחוזי נכות?? את לא נכה, יש לך בעיה לגיטימית שלא מפריעה לך לתפקד ביום יום נכון?? עכשיו אני רוצה לשאול שאלה, מה את הכי אוהבת לעשות?? אולי הסבת מקצוע היא דוקא הדבר הנכון לעשות? אולי את צריכה משהו שיסחוף אותך? אולי להיות מטפלת פרטית בסגנון אופר אצל משפחות מבוססות ולאו דוקא במעון יום? תחשבי על זה ותעני לי
ממתינה...

rutycohen

New member
../images/Emo3.gif

הי אפרת אני חושבת שהכוונה היתה שהביטוח הלאומי יכיר בקושי שיש לי למצוא עבודה ויתן או איזו קצבה חודשית או שיקום מקצועי רציתי לשאול מה את יודעת על זה אני מאד אוהבת את העבודה עם הילדים זה נותן הרבה סיפוק וגם עבדתי אצל משפחה עם ארבעה ילדים במשך זמן מה אני חושבת שהכיוון של חינוך הוא מתאים לי

rutycohen

New member
תשובה

הי אפרת אני חושבת שהכוונה היתה לשיקום מקצועי דרך הביטוח הלאומי ולכן צריך לקבוע אחוזי נכות מה את יודעת על השיקום דרך ביטוח לאומי? אני חושבת שהעבודה עם הילדים מאד מתאימהלי אבל לא מבינה למהאנילא מחזיקה מעמד בשום מקום ניסיתי להיות מטפלת אצל משפחה של 4 ילדים אבל מאד רציתי שתהיה לי עבודה עם תלוש משכורת מה אם כל התנאים מה שאין לאופר האם את עדיין חושבת שהבעיה קשורה ללקות למידה? תודה רותי

rutycohen

New member
ממתינה לתגובה

אפרת מחכה לתגובתך בקשר לשיקום המקצועי רציתי לשתף אותך בעוד התלבטות אני רוצה לעשות קורס של סייעות לחינוך המיוחד נושא זה מאד מושך אותי האם זה יפתור את הבעיה או שאני יעמוד במצב ששוב לא אמצא עבודה? תודה על תשומת הלב

היי...לדעתי...

זו לא בעיה של לקות הלמידה שלך בכלל! אני חושבת שכדאי לך להתפתח מבחינה מקצועית ובמקביל לעבוד עם פסיכולוג, יכול להיות שזה עניין של ביטחון עצמי ושאת צריכה לעבוד על פיתוח אמון בעצמך. אני בטוחה שאם את אוהבת את מה שאת עושה, לא תהיה לך בעיה...
בהצלחה! אפרת

למעלה