בעיה שמאוד מציקה

lilaaa1

New member
בעיה שמאוד מציקה

יש לי חבר כבר 3 שניםוהבעיה היא הסקס הגענו למצב של פעם בשבועים וזה לא ביגללי... זה ממש מתסכל. בשיחות שלי איתו הוא טוען כי זה ביגלל לחצים ומריבות ביננו שאגב כבר לא קורות בזמן האחרון הוא טוען שזה מוריד לו את החשק המיני, ומעבר לזה שזה מאוד מציק לי מה שעוד יותר מפריע זה שאני יודעת שהוא הרבה מסתכל על תמונות פורנוגרפיות וסרטים, הוא מכחיש אבל אני יודעת שהוא גם מאונן וזה מאוד מפריעלי אני לא יודעת מה לעשות כדי לשנות את זה, אני כבר ממש מתוסכלת מהנושא. אהבה יש, אבל זה לא מרפה מימני מה לעשות? איך לקרב אותו בחזרה? בבקשה עיזרו לי

adam33

New member
שוקולד..

כשאדם מכור לשוקולד נשאלת השאלה מה לעשות בכדי שיאכל משהו אחר? אז יש שמלכתחילה אומרים חסל סדר שוקולד ולרוב זה פועל רק על ילדים עד גיל 9 יש כאלה שאומרים שוקולד במינון מסויים ובלבד שיאכל גם דברים אחרים לרוב זה עובד עד שמגיעים לבית של חברים שאז.. ויש כאלה שאומרים שיאכל שוקולד כמה שהוא רוצה וקונים לו..עד שיוצא לו מהאף.. וכך לגבי בעלך.. אם תגידי אני או המחשב הוא יסביר לך בכל מיני צורות עד כמה אין קשר בין האהבה שלו אלייך ולמחשב ושרצוי ומאוד רצוי להשאיר לו את המחשב ואם זה ילך ממנו הוא ינטור לך בלב כל הזמן אם תגידי לו קבע לך שעות אזיי אוליי תזכי בו בשעות שהוא ישאיר לך אבל יש עוד פתרון... פשוט להתחרות על המחשב..וזאת בגבול הטעם הטוב ולתת לו את הסיפוק במיטה בדיוק כפי שהוא מפנטז..אז אמנם אל תעשי כל מה שהוא רוצה אבל תראי לו שאת לא פחות מכל מה שהוא רואה ואם הוא יגמור איתך אז קשה לי להאמין שיהיה לו כח לקום עוד למחשב.. וכל זאת בהנחה שהוא לא מכור וכשאת לא נמצאת בבית או שאת ישנה הוא גולש ומאונן בין אם גמר ובין אם לא.. בהצלחה

תקשורת,תקשורת

יקירתי ,לדעתי אתם צריכים לפתח את התקשורת ביניכם כי זה יביא לפתיחות ביניכם ופתיחות זו תעצים את התקשורת וחוזר חלילה... בהצלחה

seeyou

New member
תוכלי לעזור לו רק בהסכמתו!../images/Emo140.gif

האם התנהגותו זה רק לאחרונה? האם בכאשר יש לכם מגע הוא מתפקד כגבר? בעיה רפואית יכולה לבוא בחשבון איך לקרב אותו בחזרה? שאלה קשה זה לא חשוב מה תעשי זה חשוב איך הוא מפרש כול דבר קשור ליחסי מין

lilaaa1

New member
סליחה שלא השבתי...

התנהגותו כבר מתמשכת זמן לא קצר, פשוט הגענו למצב שאם זה לא בא מימני אז זה לא בא בכלל.. כשיש מגע הוא מתפקד מצויין אבל הבעייה היא שזה בא רק ממני. הוא טוען שמריבות והלימודים (אנחנו סטודנטים) זאת אומרת המתחים משפיעים עליו לרעה ויורד לו החשק... אז אם אין חשק איך זה שדברים כאלה מענינים אותו?!? זה כבר ממש מתסכל בהתחשב שהוא רק בן 24 ובתור בחור עם הרבה נסיון בעבר טוען שזה גם כבר לא כל כך מרגש אותו... אולי זה כי הוא התרגל שאני כל הזמן זמינה בישבילו... לא יודעת.. מה אתם מציעים??

seeyou

New member
קצת לא סביר-../images/Emo11.gif

רק בן 24 ? בחור עם הרבה ניסיון בעבר? טוען שזה גם כבר לא כל כך מרגש אותו? סליחה! בגיל הזה אם לבחור אין בעיות רפואיות-אז יש לו אחרת... ולמה? אצל גברים,התשוקה ליחסי מין זה יותר ביולוגי מאשר אצל רוב הנשים(?!) זה מספיק קצת לראות חלק מהגוף-כול אחד עם טעמו האישי על מנת להתחרמן. פי כמה כאשר ישנים ביחד! מצד שני זה נכון-"המתחים משפיעים עליו לרעה "... אם אין לו אחרת אז שירוץ לבדיקה רפואית מוקדם ככול האפשר. יוסי

מוזר ביותר!!!

אמנם את לא כותבת לנו כיצד זה היה בהתחלה והאם המשיכה היתה טובה כל הזמן אבל נראה לי שאת עומדת לפי דברייך בתחרות לא מאוזנת מול דוגמניות ומגזינים שתפקידם לתבל מעט את חיי המין של בני הזוג ולא לשמש להם כתחליף... ולטענתו המוזרה לגבי ניסיונו האדיר ...לפי דבריו עוד 10 שנים הוא יצא לפנסיה מוקדמת על כל מערכותיו.... נראה לי שאת צריכה לנסות ולפתח שיחה פתוחה וגלויה איתו כפי שרק אפשר ואם תראי שהוא לא מתאמץ מצידו ולא אכפת לו תסיקי את המסקנה הנכונה ותודי לאל שלא התחתנת איתו כי כנראה את יותר מדי טובה בשבילו אל תמעיטי בערכך כי ככל שתאמיני לשטויות כאלו הוא יזלזל בך יותר במקום להיות אסיר תודה .... בהצלחה

lilaaa1

New member
בהתחלה

זה היה ממש ההפך... הוא היה משגע אותי כל יום... המצב הזה מתמשך בערך שנה ופשוט ככה.. ישנים ולא קורה כלום.. ושלא תבין לא נכון אני בחורה יפה והרבה גברים רוצים אותי ואני מפחדת שזה ידחוף אותי לבגידות למיניהם כי זו ממש לא אני ואני גם לא בכיוון אבל לדבר איתו על ה יותר לעומק... איך לעשות את זה בלי לפגוע...?

seeyou

New member
איך לעשות את זה בלי לפגוע...?

אם תבקשי את הירח אשתדל לפיתרון אבל במה שקשור לאבר מינו של הגבר זה בלתי אפשרי. גבר ללא אבר אפילו עם עבר...זה לא שווה... בכלל בטבע יש משמעות ברורה לאברי המין בני אדם-יותר אינטליגנטים בנו אגדה שבני אדם שונים ביתר החי ולכן אברי המין זה "שולי" ביחס למערכת היחסים" בינו לבינה... אי לכך רוב הפורומים מלאים חיפושים על בן/בת זוג העונה לציפיות ואם בכלל פוגשים דמות מקורבת לציפיות...עם הזמן מגלים שהדבר הבסיסי-שמיקודם היה כאילו זניח הוא החשוב ביותר! בני אדם לא מבינים שאבר מינו של הגבר הוא מוגבל לפי הוראות היצרן!!! ולא על פי בקשתך... את אומרת שיש לו ניסיון מיני? מה זה עוזר לך/לו כיום? אם אין לו בעיה עם אחרת-ז"א יש לו חשק באחרת אז חבל על זמנך אם גם עם אחרת-ות הוא לא מקבל גירוי...אז שייגש לרופא... עוד פרט קטן את כותבת:"אני בחורה יפה והרבה גברים רוצים אותי ואני מפחדת שזה ידחוף אותי לבגידות למיניהם .." תאמיני או לא יש גברים שלא חשוב איך הבחורה יפה,רזה,שמנה.....אפילו עם גיבנת.. הם רוצים פורקן.... ולא מערכת יחסים קבועה אני מבין את הרגשתך תחשבי למצב שבעלך בגיל מבוגר בהרבה ולך יש חשק.... מה אז? הרי אישה-אם היא נשית-יכולה לקיים יחסי מין "מושלמים" אפילו עם רגל בקבר אישה יכולה לזייף אורגזמה גבר? מה הוא יכול לזייף? יוסי

lilaaa1

New member
העניין הוא

שהוא מאוד בנוי למערכת יחסים, הוא אפילו אומר את זה וגם אני בעצמי רואה את זה אבל פתאום קרתה ירידה דרסתית שכזאת שאני לא יודעת איך להתמודד איתה ומה לעשות כדי להציל את הקשר הזה, כי ככה זה לא ילך

seeyou

New member
מסכים עם גישתך-../images/Emo140.gif

רק שתיקחי בחשבון דבר חשוב: בחיים לא כול מי שיספק אותך מינית סימן שגם אוהב אותך ולא כול אלו שלא יצליחו, הם השונאים אותך.. איזון-פשרות זה המפתח . אבל כאשר המצב קיצוני כפי שתואר אין הרבה על מה להתפשר. במערכת יחסים חדשה תחשבי איך עלים על הר... עולים לעט-לא בריצה אחרת מהר מאוד מתעייפים! גם באהבה אותו סיפור....הכול במנות קטנות... בהצלחה! יוסי

לא ממש בענין הסקס

יקירתי, אני לא חושב שהבעיה אצלך זה רק שלא בא לו אלא שאת פתאום מרגישה לא מחוזרת מספיק בניגוד למצב בהתחלה ועצם היותך מושכת ויפה משגעת אותך ההרגשה הזו ולכן עצתי לך להתעלם מההרגשה הלא נעימה הזו שלא מפרגנים לך, ושוב ,אם זה לא מהסיבה הנכונה ,סקס לבד לא מחזיק מערכת יחסים ,בנוסף צריך גם תקשורת טובה ...וזאת באמת עבודה קשה אבל כך בונים מערכת יחסים בריאה יותר שלא מבוססת רק על סקס...בהצלחה

kenderkin

New member
קצת מנקודת מבט גברית...

אני לא רואה פורנוגרפיה כמשהו רע וגורם מרחיק שצריך לאיים עלייך lilaaa נהפוך הוא, אני חושב שיש להתיחחס אל זה בבהומור ולא לקחת ללב. גברים אוהבים פורנו וזה לא פשע!!! אין לך מה להיפגע, ואני אומר זאת בהסתייגות מסויימת: איך את מגיבה כשאת רואה שהוא עושה זאת? בכעס? עלבון? עושה לו ברוגז ולא מוכנה לקירבה איתו יותר בשל כך? זורקת הערות ארסיות כשהוא כן מנסה להתקרב? יש לחשוב על כל הדברים האילו טוב טוב. חוץ מזה, אני בהחלט חושב שיש מקום לשוחח על זה, לתשאל אותו מה מדליק אותו ואולי זה ישמש כקרש קפיצה רציני לשיפור חיי המין שלכם ומערכת היחסים כולה אבל אתם חייבים לדבר ואת חייבת לתת לו את האפשרות לדבר מבלי שירגיש מאויים או שהוא סוטה מגעיל. אם זה מאוד מפריע הוא יצטרך לוותר על זה אבל מצד שני את צריכה לאפשר לו להתפרק בכיף עלייך. תקשורת טובה תהיה בכל מקום זה מה שאני אומר בסה"כ. אתם צריכים לדבר על ה כ ל, אפילו על הפנטזיות.

lilaaa1

New member
kenderkin

אתה ממש בכוון! כל מה שציינת אמת לאמיתה השאלה היא איך לעלות את זה ולדבר על זה בלי ליפגוע או להשפיל? שהרי זו נקודת חולשה אצלכם.. אשמח לעצה..

kenderkin

New member
קודם כל אני שמח שאת לא חוסמת

את הגישה אלייך וממך. זה מראה על בגרות שלרוב הנשים אין בנושא הזה, מניסיון. בכל אופן, אני חושב, ואני לא מכיר טוב את החבר שלך, אבל הדרך הכי טובה היא פשוט להיות ישירה ולדעת לתפוס את העיתוי הנכון, לפי דעתי. כלומר, כשאתם בקטע אינטימי מאוד, תלחשי לו באוזן מה אתה רוצה שאני יעשה? תתני לו הרגשה שהוא יכול לעשות ה כ ל איתך, כמובן אם זה לא פגע בך פיזית. אבל קחי בחשבון שאם למשל יש לו דברים מסויימים שמדליקים אותו, זה לא מפחית מכבודך להתמסר לזאת - להיפך, הוא רק יסגוד לך
זה חייב להיות ברור שזה עובד לשני הכיוונים ואם גם את תרגישי חופשי לספר לו על הדברים שמדליקים אותך זה יפתח אופקים חדשים לתקשורת ביניכם ותמיד צריכים לדבר ולשמוע מבלי לשפוט!!! אם זה מה שמדליק אותו-את לא חייבת לשתף פעולה אם זה ממש לא מתאים לך, אבל את חייבת לכבד את הכנות שלו ואולי למצוא פתרונות חלופיים... בהצלחה!

lilaaa1

New member
קיבלתי...

אבל זו בעיה אחת.... השניה היא התדירות של הסקס.. ממש על הפנים. אם אני לא יוזמת זה קורה פעם בכמה שבועות וזה יותר שובר, אני לא יודעת אם זה בכלל ניתן לתיקון...

kenderkin

New member
מה עם גיוונים/הפתעות/גירויים?

ניסיתם ליצור שינויים? יכול להיות שנתפסתם לשגרה? מה החבר חושב על כך? אותי, בתור גבר היה מאוד מדליק אם מדי פעם החברה היתה מגיעה למיטה עם משהו סקסי במיוחד, כשהיא מריחה מבושם קל... גם כל מיני משחקים קטנים ו TEASING יכולים לעזור או לחולופין התנהגות "זולה" כזאת תסעיר לו את הדימיון במיוחד כשאת משחקת אותה קשה להשגה תוך כדי ההתגרות... ואם אחרי הכל עדין הבעיה נותרה בעינה, אז יש משהו עמוק יותר שנמצא מתחת לפני השטח וצריך לגלות אותו... בכל אופן אני מחזיק לכם אצבעות

למעלה