בעיה של linkage...
אולי אתם תוכלו לעזור לי. כתבתי כאן תוכנית פשוטה, והשתמשתי בה במבנה נתונים קיים של QuadTree (עם עוד כמה דברים שהוא מבוסס עליהם). מבנה-הנתונים הזה נמצא בתוך namespace-ים. משום מה, התוכנית לא מסכימה לעבור link. אני משתמש ב-Microsoft Visual C++ 6.0. שימו לב שיש שם קובץ בשם Region2D.cpp, ויש בו את הפונקציות שלגביהן הקומפיילר טוען שהן לא קיימות. זאת ההודעה שאני מקבל:
אולי אתם תוכלו לעזור לי. כתבתי כאן תוכנית פשוטה, והשתמשתי בה במבנה נתונים קיים של QuadTree (עם עוד כמה דברים שהוא מבוסס עליהם). מבנה-הנתונים הזה נמצא בתוך namespace-ים. משום מה, התוכנית לא מסכימה לעבור link. אני משתמש ב-Microsoft Visual C++ 6.0. שימו לב שיש שם קובץ בשם Region2D.cpp, ויש בו את הפונקציות שלגביהן הקומפיילר טוען שהן לא קיימות. זאת ההודעה שאני מקבל:
Compiling... main.cpp QuadMesh.cpp QuadTree.cpp Region2D.cpp Tree.cpp Linking... main.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: virtual __thiscall Rage::NTree::Region2D<char>::~Region2D<char>(void)" (??1?$Region2D@D@NTree@Rage@@UAE@XZ) main.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: void __thiscall Rage::NTree::Region2D<char>::initialize(int,int,char *)" (?initialize@?$Region2D@D@NTree@Rage@@QAEXHHPAD@Z) main.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: __thiscall Rage::NTree::Region2D<char>::Region2D<char>(void)" (??0?$Region2D@D@NTree@Rage@@QAE@XZ) Debug/Rage.exe : fatal error LNK1120: 3 unresolved externals Error executing link.exe. Rage.exe - 4 error(s), 0 warning(s)