בעיה של CPU Overload

פיטפט

New member
בעיה של CPU Overload

שלום לכולם. התחלתי לאחרונה לעבוד עם קיובייס SX 3, ונתקלתי בבעיה כשאני משתמש ב VST שונים. לעיתים קרובות(פעם בחמש-עשר שניות) נדלקת לי הנורה של ה CPU Overload, גם כשהמטר מתחת של ה CPU usage לא עובר לעולם את ה 20%. אני לא יודע אם זה נורמלי, אבל הנורה הזאת נדלקת לפעמים גם כשאני לא מקליט או מנגן שום דבר. עשיתי קצת חיפושים בגוגל ולא מצאתי פתרון לבעיה שלי... יש למישהו רעיון?

פיטפט

New member
אה, שכחתי לציין

שהבעיה לא עקבית. כלומר, יש ימים בהם הנורה לא נדלקת כלל ואין הפרעות.

resonance

New member
נשמע יותר קשור לנושא איחוי הדיסק הקשיח

בעיה כזו לפי התיאור נשמעת לי יותר כשנוצרים שברים (פרגמנטים) באופן כתיבת המידע הקשור לפרוייקט הקיובייס על פני הדיסק הקשיח. הייתי מציע שני דברים: א' - לנסות לשמור את הפרוייקט לדיסק קשיח אחר או לספרייה חדשה באותו הדיסק הקשיח באמצעות פונקציית File --> Save Project To A New Folder. זה בעצם כותב עותק חדש וטרי של הפרוייקט כגוש אחד (בלוק אחיד) על הדיסק הקשיח, ללא פיצולים, ואמור להוות איזשהו פתרון מיידי לבעיה. ב' - לאחות את הדיסק דרך קליק ימני על הדיסק הקשיח הרצוי בחלון MY COMPUTER (בדרך כלל זה עם הפרוייקטים, אבל הייתי עושה על כולם), לגשת ל-PROPERTIES, TOOLS ומשם ל-DEFRAGMENT NOW. עדכן אותנו :)

Mike A

New member
אולי לפני 20 שנה

היום כבר אין באמת השפעה של הדברים האלה כתוצאה מהרדיסקים מהירים. לי אישית נראה יותר שזה בעיה של הדרייבר של הסאונד. 1. איזה כרטיס קול יש לך? 2. אתה עובד עם ASIO?

resonance

New member
קורה לאנשים עד עצם היום הזה

...מאחר ובערוצי אודיו יש גישה ישירה לדיסק הקשיח עם כל דגימה, וכי לא הכל נטען אל זכרון ה-RAM. הדברים משפיעים ב-REALTIME, ויש מד DISK USAGE שאם הוא עולה גבוה מדיי, זה מאיט לך את הפלייבק.

resonance

New member
אבל CPU USAGE הוא אומר שנורמאלי

ולכן אני מטיל ספק בכך, ומודע לזה שליד ה-CPU METER יש גם DISK CACHE USAGE METER, ויכול להיות שהוא זה ש-"מקרש" את המחשב. נתקלתי בהמון מקרים כאלה עד עצם היום הזה...

למעלה