בעיה של כמות

שמינייה

New member
בעיה של כמות

היי הילד שלי בן חצי שנה, שוקל 7.5 קילו (נולד 3 קילו) יונק מלא כל היום ולפני השינה לוקח בקבוק 6-8 אאונס. (שזה 180-240 מ"ל) ישן ל6 שעות, מתעורר להנקה או שתיים עד הבוקר. במשך היום הוא אוכל כל שעתיים שלוש. בשעות קבועות פחות או יותר. מאוד פונקציונלי- אוכל רק בשביל להיות שבע וטיפה לא יותר מזה. ממש ילד גן עדן ב"ה חמסה חמסה. הבעיה היא אצלי- הכמות של החלב שלי משתנה, יש ימים שאני מרגישה שאני מרוקנת (אבל תמיד יוצאים שפריצים של חלב אם אני לוחצת- זה אומר שיש?) ויש ימים שאני עולה על גדותי ונוזלת... רוב הזמן אני מרגישה מרוקנת אבל פעם ב.... יש לי יום עמוס. (ביום כזה, הוא אוכל רק מצד אחד כל ארוחה, ומרווח את ההפרשים לשלוש שעות, בימים ריקים הוא יכול לבק/ש אפילו אחרי שעה וחצי) מה יכולה להיות הסיבה לשינויים?

אני שמעתיעל-

אמא ותינוק שאחת לכמה ימים התינוק היה מתנהג כאילו הוא בקפיצת גדילה, אוליי המקרה גם אצלכם ככה? מבחינת דאגה של "אין לי חלב" "זה לא משביע אותו" אל דאגה הרי הוא בן חצי שנה וכבר הכפיל ויותר את משקלו והוא תינוק חיוני, ערני, פעיל
, אז אני חושבת שתמשיכי להנות ממנו והוא ממך והציעי לו לינוק לפי דרישה כמו עד כה

ציפיק2

New member
ייתכן ש

אולי יום שאת יותר מקפידה על שתיה ואוכל או פחות מקפידה מנוחה יחסית להתרוצצויות בחוץ. הכל משפיע

למעלה