בעיה שלי

בוקי 28

New member
בעיה שלי

צמטערת אם זה יהיה ארוך. אז ככה קוראים לי בוקי בת 28 נשואה 4.5 שנים ליוסי בן 29. הורים לתאומות בנות שלוש. שנינו עובדים בתחום התקשורת (אני רדיו הוא טלויזיה). הנישואים שלנו היו ממש טובים בלי ריבים בלי כלום ממש אהבה. לבעלי יש ילדה מקשר קודם שלו היום בת 8. כשהיתה בת שנה עזב את אמא שלה. ומאז הוא ראה אותה כל שנה רק פעמיים כי היא גרה בארצות הברית. מסיבות שאני לא אפרט הוחלטת שבגלל מה שאמא שלה עוברת יהיה יותר טוב לילדה עם היא תבוא אלינו לארץ הילדה מקסימה. הגיעה לפני 4 חודשים. השתלבה בבית ספר. מקסימה כלפי וכלפי התאומות אבל בעלי שכנראה חש רגשי אשמה על הזמן שלא היה איתה מתעלם כמעט לחלוטין ממני ומהתאומות ומפלה אותנו ונמצא ומתיחס רק לבת שלו. שתי דוגמאות: סוף אוגוסט נסענו כולנו לפריז. והוא היה שם רק איתה והדגש על רק ממש זנח אותי ואת התאומות. והדוגמה השנייה לראש השנה הוא קנה מתנה רק לה ולא לתאומות. הדבר הזה ממש גורם לקרע בנינו. כי הוא כבר לא עוזר לי עם הבנות. ולא מקדיש ליזמן. מה עושים

צריך לדעת לתמרן

אני חושבת שזה טבעי שהוא "להוט אחריה", הרי זו ילדה שלו אותה הוא ראה רק פעמיים בשנה. זה טבעי שהוא ירצה לנצל כל רגע פנוי כדי להיות איתה, להשלים את הזמן החסר. עלייך, להבין את זה (נראה מהכתוב שאת מבינה), ולומר לו שאת מבינה את הרצון הזה להשלים את הזמן החסר אך לא על- חשבון התאומות. עליו לדעת לתמרן בין התאומות ובין הילדה בת ה-8, אולי זה קשה לו כי הוא מתלהב מעצם השיבה שלה אליו, והוא זקוק לעזרה בזה. ראשית, יידעי אותו ברגשותייך-- הם טבעיים ויש צדק בדברייך. שנית, עיזרי לו בתימרון בין שלשת הבנות ואז באופן טבעי הוא לא יתעלם ממך, אלא תחלקו רגעים יקרים ביחד. בהצלחה.

adam33

New member
גם אני..

לא מאשים אותו הוא לא עבר את זה אז ולכן הוא עובר את המשבר היום מזל שיש לו אותך להדליק לו נורה אדומה לגבי יחסיו עם המשפחה החדשה שלו ולכן צריך לשוחח איתו אוליי גם ללכת למטפלת משפחתית תבדקי את הזוגיות שלכם אם לא נפגמה במקצת בנוסף תתחילי לשלב את הילדה בחיים שלכם אוליי ברגע שימין לא תדע מה שמאל ושמאל לא ידע מה ימין אזיי כולן תשתלבנה והוא יראה את המשפחה כמשפחה מורחבת

seeyou

New member
|טמWhat you can not avoid, welcome.

מצבים משתנים בחיים. יש "נסיכה" חדשה! ברור שבעלך מעדיף "כרגע" את הילדה בת 8,קל לתקשר עם גיל הזה ביחס לגיל 3! יש לך 2 אפשרויות: 1-להמשיך להילחם בו-בה...ואז האווירה תתדרדר לאימותים אין סופים 2-לקבל ב"ברכה"-אפילו לעודד את הבעל!! זה נישמע קצת משוגע? אם את רוצה לשלוט במשפחה את חייבת לשנות את התקטיקה כלפי בעלך במקום להדגיש את הצד השלילי בהיתהגותו ,את צריכה להבליט את הצד החיובי וזה במיוחד עם הבנות שלכם! הוא לא קנה מתנה? הית צריכה ללכת ולקנות מתנה ולתת אותם לבנות,להגיד זה מאבא,פשוט נשארו באוטו,חנות-משרד....סתם שקר לבן! אסור ליבנות מחנות בבית--או חומות בין הילדים! תקבלי בהבנה מריבית-באהבה- את הבת שלו....ואז את רוכשת לעצמך מחדש בעל מסור למשפחתו.. זאת דעתי... את יכולה לקבל או לא! זכותך! Keep smiling

למעלה