בעיה שיש לי עם חבר

בעיה שיש לי עם חבר

אני בן 28, ולאחרונה יוצא יותר לבלות בפאבים, דאנס-ברים ומועדונים במטרה להכיר בחורות לטובת קשר רציני.
ב-3 חודשים האחרונים התחלתי לצאת קבוע עם חבר, שהוא הפרטנר שלי לבילויים האלה, רק שאני גר בפתח תקווה והוא באזוּר, וכל פעם אנחנו יוצאים אני צריך לאסוף אותו עם האוטו. לא רק שאני לא יכול להשתכר, אני מרגיש קצת שהוא מנצל אותי, למרות שניצול לטעמי היא מילה שחנונים או אנשים חלשים אומרים אותה ואני לא כזה.
העניין הוא שהחבר הזה באמת תורם לי לביטחון של הבילוי, בקטע של להתחיל עם בחורות. אנחנו אוהבים לצאת סוליקו כי אנחנו מזהים את הפוטנציאל שבפתיחת שיחה עם זוג חברות, מאשר שאנחנו באים חבורה של 4-5 חברים ואז פחות זורמים עם בנות.
כדי לאזן את המצב ביקשתי ממנו שיבוא לאסוף אותי פעם אחת, אז הוא אמר שאם אנחנו יוצאים לתל-אביב , הנסיעה מכיוון אזור לפתח תקווה זה לא בכיוון, והוא אף פעם לא הציע שניסע עם האוטו של ההורים שלו. אפילו שאני מגיע אליו עם האוטו, הוא לא מציע שאני יחנה ליד הבית שלו ושניסע עם שלו, והקטע הזה שזה מובן מאליו שאני אוסף אות ויוצאים עם האוטו שלי מרגיז אותי. יש גם ת'קטע של החניות בתל-אביב שנורא קשה למצוא וצריך לשלם חנייה. הדבר יצר איזה וויכוחון ביני ובינו, אך נכון להרגע אני זה שעדיין ממשיך לאסוף אותו והדלק על חשבון אבא שלי.
מה עצתכם, מה אתם הייתם עושים ?

גניפר14

New member
ואם תאמר לו יום אחד שהרכב שלכם שלך מקולקל

ואין לך אפשרות לאסוף אותו, ותשאל אותו אם אפשר להשתמש ברכב שלו של ההורים וכו.?
מה תהיה תשובתו?

xvxxvx

New member
פעם

אחרונה שבדקתי גם אזור זה לא בדרך שלך אם אתה נוסע לכיוון ת"א...
ובחורות לקשר רציני ממש לא מחפשים בפאבים,
גונבים אותם מבחורים שלא מעריכים אותן...

סע במונית

ותן לאלכוהול להיות החבר הכי טוב שלך
הוא כבר ידריך אותך לליבן של נשים

david X

New member
יש לך חבר קמצן זה הכל

לדעתי לפעמים עדיף חבר קמצן שאתה נהנה איתו כמו שכתבת מחבר לאארג' שלא כיף לך איתו

למעלה