בעיה שיש לי בפניות..

Dj AST

New member
בעיה שיש לי בפניות..

טוב יש לי איזה בעיה שממש מעצבנת אותי והמורה שלי ממש אדיש ומעצבן והוא אף פעם לא מצליח להסביר לי את זה כדי שאני אבין...אז אולי אתם תדעו להסביר לי יותר טוב. נגיד אני נוסע על הילוך שני ומגיע לצומת...בצומת יש פנייה ימינה שאני צריך לקחת והפנייה הזאת משתלבת עם הכביש של אלה שבאים משמאל..אתם בטח יודעים למה אני מתכוון. נגיד ולנו יש ירוק...אז אני לא צריך להסתכל אם באים רכבים מן הסתם. אבל נגיד יש לנו אדום ואני מתחיל להיכנס לפנייה... אני אף פעם אבל אף פעם לא יודע אם אני אמור להישאר על שני כי הכביש פנוי או ללחוץ על הקלאץ' ולהתכונן לעצירה...ושאני חושב מה לעשות אני כבר לא מספיק וברוב המקרים אני ממשיך עם ההילוך השני ואז מפתיע אותי איזה רכב משמאל והמורה מהר לוחץ לי על הבלם.. אני ממש ממש מסתבך בקטע הזה....מקווה שתוכלו לייעץ קצת ולעזור

M o l

New member
אני אנסה

תקרא את המצב כמה שיותר מוקדם, תנסה לזהות את המצב בצומת יותר מוקדם, לפני שאתה מתחיל לבצע את הפנייה, ככה תוכל לראות מה המצב ולהתנהג בהתאם, יש מכוניות מאט, יורד לראשון, אם צריך, אין מגיע לפניה, שוב ביקורת שמאלה. במצבים שהראות מאוד מוגבלת, עדיף שתאט למהירות מאוד נמוכה מראש כדי שלא תצטרך לבלום בצורה חדה, או משהו כזה. "נגיד ולנו יש ירוק...אז אני לא צריך להסתכל אם באים רכבים מן הסתם" גם אם יש ירוק צריך להסתכל לביקורת בכל מקרה

עו מר 5

New member
במצבים שאתה מתאר אחרי הפניה

ימינה יש לך נתיב האצה שבו אתה מתמזג עם הנתיב שמצד שמאל שלך, תסע בנתיב הזה עד הסוף, תאותת שמאלה ותתמזג עם התנועה.

קח בראשון

סביר להניח שאם יש לך השתלבות אז יש שלט של זכות קדימה אז פשוט תאט ותיקח את הפניה בראשון.

למעלה