בעיה/שאלה..

תוגית

New member
בעיה/שאלה..

הייתי בסדנה של אלן קאר לפי יומיים ועד עתה מחזיקה מעמד יפה..שזה גם המון -יומיים.. אבל מאוד בא לי לסוג מסויים של סיגרייה..שלצערי זה כולל טבק. לא עמדתי בפיתוי של ההוראה הראשונה - "לא לגעת בטבק ומוצריו" אך לקחתי 2-3 שכטות בלבד. השאלה: האם זה ממש אסור ויפריע לי לגמילה מסיגריות במידה ואמשיך מינהג זה? והאם ההישג של היומיים שעברו כבר אינו נחשב? תודה

../images/Emo163.gif - לא עד כדי כך בקצרה ../images/Emo8.gif

מהסוף קודם כל ההישג שלך הוא ההחלטה לא לעשן סיגריות - להפוך להיות לא מעשנת! זה שאת כבר יומיים לא מעשנת זה פחות הישג ויותר התחלת חיים חדשים. זה לא נכון להתיחס לזה כעל "מחזיקה מעמד" (שלא נאמר קטלני). ולשאלתך - כל מה שיש בו טבק מחזיר את ההתמכרות, אין הנחות!!! אם תעשני טבק הניקטוין יפעל מייד. בהחתחלה "תסתפקי" "במוצר" ובלי סגריות, אבל מהר מאוד תחזרי גם לסגריות. אין מה לעשות צריך להתחיל לדבר בפרחים

תשובה

תוגית שלום כלקוחה שלנו את זכאית לתמיכה טלפונית וגם למפגשי חיזוק בעת הצורך אי ממליץ לך להשתמש בזה הפורום מיועד לקהל הרחב ורמת התמיכה והמענה שנוכל לתת לך בע"פ היא גבוהה ומקיפה יותר כל טוב רמי

עליזה 63

New member
לא משנה מה קורה תמשיכי

הלאה,עד יודעת כמה פעמיים נפלתי עד שהצלחתי ברוך השם. לא משנה תמשיכי לא לפחד,ותשנני לעצמך ככל שאלך בדרך זו אין לי ממה לפחד.

למעלה