בעיה רציני...

בעיה רציני...

אני חושב שלקינג קליפורניה שלי יש תולעים.... יצא לו צואה עם איזה 10-20 נקודות ממש ממש ממש קטון אדומות הן לא זזו והן לא ניראו כמו תולעים אבל עדיין פעם ראשונה שיוצא משו אדום ....וגם הוא הקיא שבוע שעבר בגלל שהזזתי אותו בישביל לנקות צואה ....(חשבתי שהוא כבר סיים לעכל) ובקיא היה גם את שעריות הוולדות ורתיבות שאיתה היו דברים ירוקים ואדומים לא חשבתי על זה שזה יכול להיות תולעים אז לא הסתכלתי על זה אז אני לא יודע עם זה היה תולעים בוגרות אני יצלם את הצואה הבאה וירא לכם....אם זה קרה לעוד מישהו עם בייבים אז תגידו לי כי אני קצת מודעג מכל העניין.... תודה דניאל בכר

salingre

New member
במאמת לא נשמע טוב...

אני הייתי הולך לוטרינר במהירות האפשרית... זה גם מה שאני מציע לך...אבל אם אתה לא רוצה "לבזבז" כסף אתה יכול ללכת למישהוא שמבין בנחשים ולקבל איתו החלטה

salingre

New member
ותבדה שזה וטרינר שמבין

בזוחלים -לא כל וטרינר!!! הינה רשימה של וטרינרים של זוחלים ... מצורפת כתובת

יכול להיות שזה חד פעמי????

הוא הוצאי צואה שוב היום...ולא היו נקודות אדומות בכלל ...טוב בכל מיקרה אני יתיעץ עם מישהו על זה... יש מישהו בפורם שקרוב לאזור מכבים רעות זה בין ירושלים לת"א אבל שיכול לעזור לי כי זאת בעיה ממש רצינית... תודה דניאל בכר...

אכן לא נשמע תקין

איני יודע אם מדובר בתולעים או בבעיה אחרת אך כמו שנאמר כבר, גם אני הייתי ממליץ לך לפנות בהקדם! לוטרינר שיבדוק מה הבעיה ויחליט על טיפול מתאים במקרה הצורך.

למעלה