בעיה רצינית....

avishay103

New member
בעיה רצינית....

טוב זה סיפור קצת ארוך אבל אני חייב להתייעץ בקשר לבעיה שלי נתחיל מזה שאני בחור בן 23 אני עובד במפעל של סבתא שלי בתור מנהל טכני אני עובד שם כבר 4 שנים למדתי את המקצוע מהסבא שלי שנפטר לפני שנה הבעיה שהתאהבתי במשכירה של המפעל שהיא אשה נשואה בת 28 ויש לה ילד מאז שהוא נפטר שנינו התקרבנו אחד לשני יש לנו הרבה שיחות נפש ואנחנו עובדים בצמוד אחד לשני באופן יומיומי מה שאני מרגיש אליה בחיים לא הרגשתי לאף אחת למרות שהיו לי כבר מערכות יחסים עם הרבה אהבה אני לא מפסיק לחשוב עליה כל היום וגם בלילה אני חולם עליה אני יודע שאני אוהב אותה בכל ליבי אני לא יודע מה לעשות אם לספר לה מה שאני מרגיש כלפיה כי אני כבר לא מסוגל לשמור בלב דבר כזה כבר יותר משנה שאני חושב עליה אני לא מסוגל להיות בקשר עם אף בחורה אחרת מצד שני אם אני יספר לה זה יפגע במערכת יחסים בינינו ויפגע גם במפעל שהוא עומד על שתינו והרבה אנשים יפגעו מזה הפתרון שחשבתי עליו היה לעזוב את העסק אבל אני לא יכול להשאיר את הסבתא שלי לבד שהיא אשה מבוגרת מצד שני יהיה לי קשה לא לראות את האשה שאני אוהב כל יום אני יודע גם שסבתא שלי אוהבת אותה כמו בת והיא לא יכולה לפטר אותה אני נמצא בבעיה רצינית לקחתי הכל ללב ויש לי כאבים בחזה היתה לי גם התמוטטות עצבים אני יודע שזה היה ארוך אבל אם למישהו יש רעיון איך יוצאים מדבר כזה בחיים לא בוחרים במי להתאהב אתם לא יודעים מה זה לשמור בלב דבר כזה שנה שלמה....

למעלה