בעיה רצינית ...

jeblesh

New member
בעיה רצינית ...

כבר 4-5 שנים שאני ישן בבוקר וקם בסביבות 12-2 בצוהורים , חי לומד ועובד בערב\לילה עברו השנים ואני כבר ילד גדול התקדמתי למשרה שאין באפשרותי לעבוד בה בשעות נורמליות ואני חיב לקום ב8 בבוקר כבר חודש שלם אני קם כול יום ב8 בבוקר הבעיה היא שלהירדם אני מצליח רק ב4-6 ליפנות בוקר מה שאומר שאני יושן בממוצע 2-3 שעות ביום מעבר לזה שאני לא מתפקד כמו שצריך בסוף שבוע אני יושן 48 שעות (לא בידיוק אבל בערך) ושוב חוזר חלילה , חשבתי שהזמן ישנה את ההרגלים אבל כלום לא זז הלכתי לרופא נתן לי כדוריי שינה רעים שאני לוקח אותם אני נרדם (גם סוס היה נרדם אים הדברים האילה ...) יופי , נגמרו הכדורים ושוב אני לא נרדם חזרתי לרופא והוא נתן לי עוד כדורים והסביר לי שזה ממכר וכדאיי לי פשוט לא לקחת אותם שביקשתי פיתרון קצת יותר נורמלי מפטיש שינה הוא אמר לי "ככה זה בחים צריך להיתרגל" עכשיו , לא שאני חושב שאני מבין יותר מרופא אבל נראה לי דבילי לטת לי כדוריי שינה בשביל בעיה קזות וכול הכיבון והגישה שלו איכזבו אותי מישהוא נתקל בבעיה הזות ? , יש איזשהוא רופה אפילו פרטי שמישהוא יכול להמליץ עלב בנושא ?

shaiush4

New member
אני לא מכירה רופא ספציפי,

אבל נראה לי שכדאי לך ללכת לפסיכולוג. יש קצת הסברים על מה ולמה במאמרים, ויש שם גם שיטה שאתה צריך לנסות, אבל היא בדרך כלל צריכה להיות מותאמת אישית, ולכן כדאי ללכת לפסיכולוג.

למעלה