בעיה רצינית...

mekoosh1

New member
בעיה רצינית...

שלום וערב טוב לכולם...(ושיהיה גם שקט אם אפשר..) יש לי בעייה רצינית ממש... יש לי חבר כבר חמש וחצי שנים ואנחנחו מאד מאד מאוהבים(אפילו חתונה "עומדת באויר") היו בעבר משברים שנפתרו. והבעיה של היום וגם אז- שאני פשוט לא נהנית בסקס! בעבר נהנתי והיום- פשוט לא! אני אובדת עצות ומפחדת נורא לאבד את אהובי.. יש לי גם בעיות" של נשים"- (יובש וכאלה- דבר שהצלחנו להתמודד איתו די יפה בעזרת תכשירים למיניהם...) צריכה עזרה דחוף. איך אפשר לתקן את המצב? ..

מכחול 77

New member
עיצה

לדעתי השגרה היא זו שגורמת לך שלא להנות נסו לגוון יותר , תנוחות ,מיקום וכו' קחו לכם איזו חופשה מרגיעה אם עדיין הבעיה קיימת אולי יש צורך ביעוץ זוגי ...... לדעתי הבעיה היא מעבר ליחסי מין עצמם זו רק דעתי !

אני תוהה..

ואתן לך מספר נקודות לחשוב עליהם: האם באמת זה רק דבר שלאחרונה התחלת להרגיש? האם את באמת מרוצה מהקשר? אני יודעת שבזמנים שהקשר שלי היה לא משהו, זה השפיע. אם זאת בעיה של יובש שלא היתה לפני זה? אולי זה הורמונלי? בכל מקרה אפשר להשתמש בחומרי סיכוך.. האם עם עצמך לבד את נהנית כמו תמיד?

ואני אוסיף עוד משהו..

אם הקשר בינכם טוב וזאת לא הבעיה.. כלומר אין מתח וכעסים מצטברים, אז כדאי לך בכל מקרה לבדוק את זה הורמונלי ולספר זאת לרופא נשים. מנסיון שלי, יש תקופות של פחות חשק מיני, וזה דבר מקובל. לא צריך להילחץ (לא את, ולא הוא). ואף אחד מכם לא צריך לקחת את זה קשה, בטח ובטח זאת לא צריכה להיות סיבה "לאבד אותו". אתם צריכים להיות סבלניים ולהבין אחד את השני, אם אתם בקשר ארוך, אתם צריכים לדעת את זה, ואם אתם מתכננים עוד להנשא בטח תתקלו בעוד קשיים, צריך לדבר על קשיים ולנסות לפתור אותם יחד.

למעלה