בעיה רצינית

corfish

New member
בעיה רצינית

אני וחבר שלי כבר הרבה זמן ביחד ושנינו מתים לעשות את זה עד הסוף. הבעיה היא שדווקא ששנינו מגורים עד מוות לא עומד לו. עומד לו בהתחלה כשאני עוד לא מגורה בכלל, ועד שאני מגורה ורטובה הוא כבר יורד. למרות שהוא מת לשכב איתי הוא פשוט לא מצליח להעמיד אותו, ואם הוא כבר כן עומד (למשל זקפת בוקר) אחרי כמה דקות הוא כבר יורד גם אם אנחנו באמצע של תחילת חדירה... אני כבר מבואסת מהעניין, באמת שתרמתי את חלקי וניסיתי הכל כדי לגרות אותו, אני אף פעם לא אומרת לו שהוא לא בסדר בגלל שלא עומד לו. אני מתה עליו ומאוהבת בו מאוד וגם הוא בי, אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות, הוא רק בן 21 ואני לא אשלח אותו לראות אם יש לו בעיה

חופ שיה

New member
אין לו בעיה.

תמשיכו לנסות , ושלך תמיד יהיה חיוך על הפנים ופירגון למאמץ שלו. מה קורה כשהוא מאונן לבד ? גם אז יש לו בעיות עם הזיקפה ?

corfish

New member
כשהוא מאונן

או כשאני עושה לו ביד הוא גם בהתחלה רפוי אבל אז הוא בדרך כלל עומד, אבל רק לקראת זה שהוא כבר עומד לגמור... אנחנו מנסים הרבה זמן כבר, אני מקווה שזה ילך בקרוב

חופ שיה

New member
נשמע ככה.

בגלל זה הם חייבים להמשיך לנסות. אותי מעניין כמה זמן זה "אנחנו מנסים כבר הרבה זמן" ?

tryme 2 m

New member
ואני חשבתי....פףףףףף

בשבוע האחרון הבעיה חוזרת על עצמה...כלומר ההודעות על בעיה של העדר זיקפה. אמאל'ה....מבהיל. אבל אם תרצי תשובה...חפשי אחורה בהודעות...או את יודעת מה...אצרף שוב את הודעתי מפוסט אחר... קוראים לזה חרדת ביצוע. לפעמים...מרוב שאתה חושש מהשאלה האם תצליח לענג אותה או לא...האם תעמוד במשימה ותצליח בה...מרוב לחץ...אתה מאבד את הזקפה. חרדת ביצוע באה בדיוק כשאתה עומד פתח...כשאתה בדיוק עומד "לכבוש את היעד"...(סליחה על החזרה בביטוי "עומד" )...אבל אז זה קורה. מה ניתן לעשות? אם זו בת זוג קבועה...אתה יכול לדבר איתה על התחושות שלך...על החשש שלך (בעיקר תדאג להבהיר שזה לא באשמתה - כי אם בגללך...בגלל חרדה של עצמך)...אם היא מוכנה לאפשר לך לקחת את הזמן...לבחור לעצמך את המועד לכניסה...ואז תנסה...ואם הוא קורס...אל תתייאש...תמשיך במגע...ואז תנסה שוב לכשיתקשה...וכך הלאה וכך הלאה. במוקדם או במאוחר...תפחד חרדתך...ובאחת הפעמים תמצא את עצמך...מזיין את אהובתך...כאילו אין מחר. הצלחה מובטחת עם בת זוג תומכת ואוהבת...ובעיקר שמוכנה לעזור לך לשאת את עולך...ביחד. אז למעט פניה לתרופות כאלה ואחרות...זו ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת. אחרת...לעולם לא תהיה בטוח שאתה מסוגל לעמוד ב"משימה"...וזה רק ילך ויתעצם.

למעלה