בעיה רצינית...

• פותח הנושא koler
  • פורסם בתאריך

koler

New member
בעיה רצינית...

טוב אני ילד בן 14 השנה עליתי לכיתה ט' נידלקתי על מישהי מהכיתה שלי אבל אני לא יודע איך להתחיל איתה עד עכשיו הייתי יודע שלהתחיל זה בicq ידעתי שזה הכי קל ואחר כך ממשיכים טוב אז ככה אני לא מתבייש מימנה אבל אני רוצה שהיא תחבב אותי HELP לא רשמתי את זה בפורומים אחרים בגלל שבנות מבינות הכי טוב בבנות לא?

ר ע ו ת 16

New member
עצה מבת ../images/Emo13.gif

טוב אתה כבר לא ילד!! אתה בן 14 !! אז יאללה קצת ביטחון. אייסיקיו זאת לא דרך להתחיל עם בחורה! וזה בשם כול הבנות... מתחילים פנים מול פנים או במכתב או מה שזה לא יהיה ואח"כ עוברים לאייסיקיו , ולמה? כי אתה רוצה לצאת איתה פיזית ולכן לא כדאי שתיכנס איתה לקשר וירטואלי ששם אנשים הם לא מי שהם לפעמים, הקשר הוירטואלי יכול להמשך יותר מדיי, ובקשר כזה היא מציירת אותך בראש לפי דברים שהם לא כ"כ נכונים. אז עצה שלי תהיה אמיץ, אל תגיד לה ישר: "אני דלוק עלייך" תנסה להתקרב אליה , תראה לה איזה חמוד אתה, תגרום לה לחבב אותך. ואז הכול יסתדר. לא להתחיל בגדול (אהבה) !! אלא מהקטן (חיבה) בהצלחה

Broken Smile1

New member
לא לפי דעתי.

לפעמים שאומרים ישירות, זה מבהיל ועלול להרחיק, מנסיון. זה מפחיד שמישהו בא אלייך, ואומר "אני דלוק עלייך", זה גורם לך להתרחק, במיוחד אם רק הכרת אותה. תנסה לברר מה היא אוהבת, ולהתחבב עלייה, ככה תתקרבו והיא תכיר אותה יותר טוב. זו דעתי, יש כאלו שיגידו שהם לא מאמינים בידידות בין הגבר לאישה.. אבל לדעתי, רק אם קודם תהיו חברים טובים, תוכלו להיות זוג. זה בסיס ליחסים טובים
. בהצלחה, ותעדכן אותנו מה קרה! עדי.

tamarushz

New member
אני גורעה בעצות ועדיף..

שתקשיב להן ולא לי, אבל לדעתי תעשה את מה שערן לימד אותנו: זה חייב לבוא ממך. אל תעשה דברים שקראת איפשהו. תעשה דברים שמתאימים לך, מה שאתה מרגיש.. מקווה שקצת עזרתי, אגב, אתה מוזמן להישאר.. תמר.

Broken Smile1

New member
בערך. אבל לבוא ולהגיד

"אני אוהב/דלוק עלייך" זה מבהיל, תסכימו איתי שזה היה מבהיל אותכן.

לא אל תומר אוהב...

אתה צריך באיזושהי הזדמנות לדבר איתד על נושא מסוים ולהגיד לה שהיא מאוד נחמדה ושבא לך מאוד להכיר אותה יותר טוב ואז תישאל אותה

המשך.

אם יש מצב שהיא תצא איתך ותאמין לי היא תסכים ואל תפחד מהמילה לא. כי אם תפחד תמיד תישאר לבד ... אז קח עצה מאחיך הגדול ואל תתביש

העצה שלי.../images/Emo104.gif

היי קולר, בנות אוהבות מכתבים וישירות. תנסה מכתבים ואם לכתוב זה לא הגד החזר שלך תגיד לה את זה ישירות. אבל תיזהר ותן לה להכיר אותך יותר כדי שתתאהב גם בך. מקווה שעזרת , רודפת השלום והחברות.

tzlilonit1

New member
מי אמר שבנות אוהבות מכתבים וישירות?

בנות,אוהבות שפונים אליהן ומחמיאים להן!

אף אחד לא אמר אבל ....

כל בנות הכיתה שלי אוהבות שבן מתחיל להכיר אותך ואת אותו ואז הוא מציע לך במכתב רומנטי חברות לא?

tzlilonit1

New member
אני הייתי מעדיפה שיציעו לי חברות יש

ישירות ולא במכתב.

Broken Smile1

New member
אני בכלל הייתי מעדיפה להכיר

את הבנאדם מקרוב ואז לדעת אם הוא בשבילי. למה אתן חושבות שכל הבנות הן כ"כ ריקניות, והן כולן מעדיפות אותו דבר? בכלל לא! כל בת והאופי שלה. אחת תאהב שיהיו רומנטים אליה, במכתבים ובפרחים. ואחת מעדיפה נשיקות ושיגידו לה ישירות בלי כל הביישנות. אחת מעדיפה ככה, וההיא ככה. אף אחת לא אוהבת אותו הדבר כמעט

tamarushz

New member
מה זה כל ההכללות האלו?

בנות אוהבות זה, בנות אוהבת זה. אל תסמכו על זה שכל הבנות אוהבות אותו דבר. צריך להכיר את הבת ולדעת מה מתאים לה ומה היא אוהבת. לא להמר לפי הכללות מסוימות..

ODana

New member
אהמ אהמ ../images/Emo124.gif

בתור "מומחית"
... קודם כל היא צריכה לשים לב אליך, אז תדאג להסתובב קצת לידה (אבל אל תהיה קרציה!) חוץ מזה, תברר במה היא מתעניינת, כדי שתדע אולי לספר לה דברים מעניינים... וגם - מחמאות (אמיתיות!) תמיד עובדות!

למעלה