בעיה רצינית

מאי 19

New member
טלי , תודה על התגובה

עזרת לי מאוד להרגשה הכללית , אבל יש לי בשורה טובה מאוד מאוד , הוא משתחרר היום הביתה
אני מרגישה כזו הקלה , חבל על הזמן. השאלה העיקרית כרגע - זה איך אפשר למנוע ממנו לעשות את זה שוב?

מאי 19

New member
טלי , תודה על התגובה

עזרת לי מאוד להרגשה הכללית , אבל יש לי בשורה טובה מאוד מאוד , הוא משתחרר היום הביתה
אני מרגישה כזו הקלה , חבל על הזמן. השאלה העיקרית כרגע - זה איך אפשר למנוע ממנו לעשות את זה שוב?

מאי 19

New member
בעיה רצינית

ידיד שלי נכנס אתמול לכלא בגלל החזקת חשיש, אני ידעתי שהוא משתמש בחשיש אך לא ספרתי לאף אחד , כך הוא ביקש. אני מרגישה אשמה בגלל שמצד אחד: אולי אם הייתי מספרת להורים שלו , אולי הם היו מכניסים לו קצת שכל. אבל מצד שני לא רציתי לספר כי אולי זה היה גורם לסכסוך משפחתי - כעס מריבות , והוא לא היה מפסיק בכל מקרה והייתי מפסידה ידיד, אבל יכולתי גם להפסיד ידיד בכל מקרה כי אולי חס וחלילה היה קורה לו משהו . בכל מקרה אני מתוסכלת וכואבת בתוכי, וכרגע אני גם נמצאת בחוסר וודאות משום שאני לא יודעת מה איתו כי הוא לא יכול להתקשר משם. מה אתם חושבים , מה היה נכון לעשות? מה ישפר לי את ההרגשה עכשיו? ואיך בכל מקרה אני יכולה לעזור לו שהוא ידבר איתי , כי הוא בטוח מדוכא אני מכירה אותו טוב. ואיך אפשר לגרום לו להפסיק עם החשיש, הוא טוען שזה לא משהו רציני ולא יכול לגרום לנזק אם יודעים איך וכמה לקחת. מה עושים? אני לא מפסיקה לחשוב עליו.
תודה מראש מאי

גרא.

New member
האחריות על השימוש בחשיש של

חברך,אינה שלך,ואין כל סיבה שבעולם לרגשות אשם,או לקיחת אחריות למעשיו. הדאגה שלך אליו יחד עם זה מובנת,וודאי רצונך לגרום לו להפסיק עם החשיש. אבל מאי, מה הוא רוצה? לפי מה שכתבת,הוא רוצה להמשיך בכך,כי הוא טוען שזה משהוא לא רציני,ולא יכול לגרום נזק,אם יודעים,איך וכמה לקחת..חברך טועה, ובגדול, לשמוש בסמים יודעים איך נכנסים,אבל אף לא איך יוצאים מזה אם בכלל,משום שהשמוש בחשיש הוא רק הפתיח לכך,ורבים מהמתחילים "רק" עם חשיש,חשים צורך תוך זמן מה, להשתמש בסם יותר חזק.ומכאן הדרך להידרדות פתוחה...קשה לי להציע לך מה לעשות, כי הבעייה היא שלו.ולכן לפי שעה, נסי להעזר בפורום "התמכרויות",עם כאלה שהלכו בדרכו של חברך..חלקם נעצרו אחרים לא. קל יותר להעזר בקבוצת תמיכה של משתמשים בעבר, או בהווה,היכולים להקל עלייך ועל חברך את ההתמודדות.

מאי 19

New member
תודה רבה לך, גרא.

אקח את דבריך לתשומת ליבי , ואשאל בפורום התמכרויות. מאי

למעלה